Chef Jere
oman elämänsä retkimuonittaja

Tämä bolognesetyyppinen systeemi on mennyt täydestä läpi monelle sekasyöjälle, vaikka resepti onkin täysin vegaaninen! Tämä pastasoossi on kirjoittajan go-to resepti kun retken ruokalistalle pitää saada yksi kiintiövegeruoka.  

Ja mikä parasta, kaikki raaka-aineet säilyvät lämpimässä. Helppoa retki- tai vaellusruokaa siis!  

Ohje 4-6 annosta: 

2dl tummaa soijarouhetta 
4dl vettä  
Kasvisliemikuutio 
Iso sipuli 
Muutama valkosipuli 
2 tlk tomaattimurskaa 

Lisäksi ruokaöljyä, mausteita oman maun mukaan, esim suolaa, pippuria, grillausmaustetta, paprikaa, tabaskoa.  

Kuullota sipuli ja valkosipuli kattilassa öljyssä. Lisää loput ainekset ja anna kiehua miedolla lämmöllä 10min. Muista maistella ja lisää mausteita tarvittaessa. 

Tarjoile pastan kanssa. Tai oikeastaan mikä tahansa lisäke käy. Ja jos haluat hifistellä, lisää annoksen päälle tuoretta basilikaa.  

Bon appétit!