Viestintä

Piiriviestinnän tehtävä on kertoa piirin toiminnasta sen jäsenille. Viestintä ylläpitää piirin sosiaalisen median kanavia ja verkkosivuja sekä tuottaa piirilehti Liplatusta, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa printtilehtenä Partio-lehden välissä sekä verkossa. Lisäksi piiri julkaisee Partiopostin kuukausittain sekä lippukuntien johtokolmikoille suunnatun Johtolangan kuusi kertaa vuodessa. Lisäksi viestintä tukee lippukuntia niiden omassa viestinnässään.

J-SP Viestinnän aikataulut 2021

Viestinnästä vastaava hallituksen jäsenRosariina Suhonen
Viestintäryhmän puheenjohtajaSaija Angerman
Liplatuksen päätoimittaja Patricia Puhakka
Piirin someryhmä 
Valokuva-vastaava 

Yhteystiedot

Kriisiviestintä

Järvi-Suomen Partiolaisten kriisiviestintäohje on tarkoitettu piirin ja lippukuntien käyttöön. Piirit käynnistävät tiedotuksen ohjeen mukaan sellaisissa yllättävissä tilanteissa, joissa tarvitaan tehostettua viestintää ja voidaan joutua antamaan tietoja ulkopuolisille. Ohje koskee myös tilanteita, jotka ovat uhka partion maineelle.

Järvi-Suomen Partiolaisten kriisiviestintäohje

Piirilehti Liplatus

Liplatuksella on oma sivu. Voit lukea Liplatusta sähköisesti Issuussa. Lehden juttuja, ja muita mukavia juttuja voit lukea Liplatus-mediasta!

Partion sähköiset uutiskirjeet

Johtolanka

Johtolanka on lippukuntien johtokolmikolle suunnattu sähköinen uutiskirje. Johtolanka ilmestyy 7 kertaa vuodessa (piirin täydentämänä 6 kertaa) ja se postitetaan jakelulla: lippukunnanjohtajat, lippukunnan apulaisjohtajat, ohjelmajohtajat, pestijohtajat, sihteerit, taloudenhoitajat, viestintävastaavat ja lippukuntien omat sähköpostiosoitteet. Osoitelähde on Kuksa.

Partioposti

Sähköinen uutiskirje Partioposti ilmestyy kuukausittain kaikille piirin tänä vuonna 15-vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille jäsenmaksun maksaneille partiolaisille. Lippukunta voi tilata Partiopostin joko sähköisesti tai julisteena. Piiri ei tuota enää erillistä paperista julistetta, vaan paperinen on SP:n versio.

Piirin kuvapankki

Järvi-Suomen Partiolaisten kuvapankki löytyy Kuvat.fi -palvelusta.

Suomen Partiolaisten kuvaohje.

Suomen Partiolaisten kuvapankki löytyy Kuvat.fi-palvelusta.

Materiaalipankki

Järvi-Suomen Partiolaisten materiaalipankki, josta löytyy piirin logo ja asiakirjapohjat.

Suomen Partiolaisten materiaalipankki (ei vaadi kirjautumista)