Jäsenpalvelut

Partio on edullinen harrastus. Maksamalla alle 100 euroa vuodessa saat osallistua lippukuntasi, piirisi ja Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n toimintaan. Samalla kuulut kansainväliseen partioliikkeeseen. Maksuun sisältyy sekä Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n että partiopiirin jäsenmaksu. Jotkut lippukunnat perivät samalla myös oman jäsenmaksunsa. Tapahtumakohtaiset maksut paikallisyhdistyksessä vaihtelevat noin 5–20 euron välillä. Suurleirit ovat erilaisista tuista riippuen noin 100–200 euroa.

Perheen ensimmäinen partiotoimintaan osallistuva jäsen ja kaikki yli 17-vuotiaat partiolaiset maksavat I-maksun. Tämän maksun maksaneet saavat kotiinsa Suomen Partiolaisten Partio-lehden sekä Järvi-Suomen Partiolaisten Liplatus-lehden. Alennetun II-maksun maksavat saman perheen muut alle 17-vuotiaat partiolaiset ja tähän maksuun ei sisälly lehteä.

Jäsenmaksuvapautus

Jäsenmaksuvapautus voidaan myöntää taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Jäsenmaksuvapautus on suunnattu ensisijaisesti alaikäisille. Jäsenmaksuvapautuksella halutaan varmistaa myös vähävaraisten perheiden lasten mahdollisuus harrastaa partiota. Jäsenmaksuvapautusta haetaan sähköisellä lomakkeella Suomen Partiolaisten sivujen kautta. Jäsenmaksuvapautuksen anomiseen tarvitset tunnukset partiorekisteri Kuksaan (partio-ID).

Lue lisää ja hae jäsenmaksuvapautusta

Jäsenedut

Tietoa jäseneduista löytyy Suomen Partiolaisten sivuilta jäsenedut.