Ohhoh, taas on pian loma eikä koloiltoja ole viikoittain. Ei hätää, kokosin sinulle tähän muutaman puuhan, joita voit testata!

Kuva kirjapino

– Lue kirja! Kirjastossa on uutuushylly, josta löytää varsin helposti jotain sellaista luettavaa, minkä olemassaolosta ei ole osannut aiemmin edes unelmoida. Valitsetko tällä kertaa kirjan vain kansikuvan perusteella?

Kuva hypätä

– Lähde ulos ja keksi jokin uusi leikki. Hippaa ja piilosta on varmasti leikitty, mutta mitä uutta voisi vanhaan leikkiin tuoda lisää? Keväällä koloiltojen alkaessa voit opettaa leikin ryhmäsi jäsenille.

Kuva kirjekuori

– Laadi pieni kirje ja jätä se sellaiseen paikkaan, mistä joku voi löytää sen. Kuinka voi ilahduttaa aivan tuntematonta henkilöä? Minä kirjoitin pienen runon pakkasaamuista ja jätin sen puistonpenkille.

Kuva aurinko

– Yritä ennustaa säätä. Kirjoita illalla paperille, mitä veikkaat, millainen sää seuraavana päivänä on ja tarkista aamulla ikkunasta olitko oikeassa. Aika haastavaa, vai mitä?

Kuva palapelinpala

– Etsi käsiisi palapeli ja tee se. Palapelejä voi hyvin lainata kavereille, kunhan muistaa pitää huolta, että yksikään pala ei joudu hukkaan.