Kinnulan Korpisudet heräsivät henkiin

Lippukunnan uudelleen käynnistyminen alkoi marraskuun lopulla järjestetyssä ulkoilmatempauksessa. Siellä mukaan ilmoittautui lapsia jo niin paljon, että vuodenvaihteen jälkeen saadaan käyntiin ainakin yksi sudenpentulauma ja yksi seikkailijaryhmä. Tositoimiin tartuttiin sitten 4.12.2018 järjestetyssä lippukunnan ylimääräisessä kokouksessa, jossa valittiin lippukunnanjohtaja ja uusi hallitus.

Kokouksessa muisteltiin menneiden vuosien seikkailuja ja naurettiin mahtaville leirivalokuville. Kuvassa vasemmalla lippukuntaa johtamaan valittu Eija Kumpulainen ja kaksi hallituksen jäsentä Marjo Syrjälä ja Johanna Mäkinen sekä tuleva perhepartiolainen Max.

Kinnulan Korpisudet ry on perustettu vuonna 1989, mutta toiminta hiipui vuosituhannen alkuvuosina. Nyt Johanna yhdessä ystäviensä kanssa kuitenkin koki, että lippukunnalle olisi tarvetta ja he ryhtyivät viemään hanketta eteenpäin. Partiosta kiinnostuneita lapsia ja aikuisia onkin tullut mukaan paljon ja lippukunta voi juhlia 30-vuotisjuhliaan ensi syksynä uusin innokkain voimin!

Korpisusista uutisoi myös Kotiseudun Sanomat.