Repusta eväitä sisupartioon

Maaliskuun lippukuntapäivä Kolinasta ja sisujohtajapäiviltä mukaani Lieksaan lähti Sisureppu. Repusta löytyy valtaisasti eväitä sisupartiontiin tutustumiseen, virikkeitä toiminnan suunnitteluun sekä iso sylillinen vinkkejä koloiltoihin – niin sisuille kuin muillekin ryhmille.

Sisurepun sisältöä on ihmetelty yhdessä Pielisen Partiolaisten johtajistossa ja ryhmissä. Oma sisulaumamme Sisupuput on nyt toiminut jo toista vuotta, mutta uutta tulee meille johtajille koko ajan. Repun ehdoton etu onkin sen monipuolisuus: eväitä löytyy niin sisupartioon tutustumiseen ja toimintaa käynnisteleville kuin myös sisupartioinnissa jo mukana oleville. Sisupupujen kanssa olemme pelanneet kuulomuistipeliä, tunnistaneet tuoksuja pusseista, tutustuneet kuvakerrontaan ja leikkineet repun ohjelmavinkeillä.

Huhtikuussa sisurepun vinkkejä testattiin lippukuntaleirillä; viestien tiimellyksessä pukeuduttiin ylisuuriin sadetakkeihin ja tehtiin matkaa muulasit silmillä. Samalla reppulainasta kerrottiin leiriläisille.

Toukokuussa sisurepusta etsittiin eväitä partiotoiminnan esittelyyn alakoulun kevätriehassa ja yläkoulun harrastusten pajapäivässä. Repusta löytyikin monta hyvää vinkkiä samoajillemme partion esittelypisteisiin.

Kesä-heinäkuun vaihteessa sisureppu käy alueleiri Sos’18:lla ja palautuu sieltä vielä Lieksaan uusien johtajiemme tutkittavaksi. Monta vinkkiä rikkaampina luovutamme repun eteenpäin. Kenen nimen kirjoitamme repun reissuvihkoon seuraavaksi?