Piirileirin johtajaksi Suvi-Tuuli Huovilainen

Järvi-Suomen Partiolaisten seuraava piirileiri järjestetään vuonna 2026. Leirin toiseksi johtajaksi on valittu Suvi-Tuuli Huovilainen Lievestuoreen Partiolaisista. Vuonna 2026 järjestettävä piirileiri tulee olemaan Järvi-Suomen Partiolaisten 5. piirileiri.

Olen Suvi-Tuuli, ikäni partiossa pyörinyt ja siellä johtajaksi kasvanut. Olen päässyt osaksi monia erilaisia ja eri kokoisia projekteja, viimeisen vuoden sisään olen ollut mm. ROK-kurssin ja kv-leirin johtotiimeissä. Piirileirin johtamiselta odotan eniten mahdollisuutta päästä luomaan hyvää ja mieleenpainuvaa leiriä.

Piirileirille etsitään vielä toista johtajaa

Tulisitko sinä Suvi-Tuulille johtajapariksi? Tai tunnetko henkilön, joka sopisi toiseksi leirijohtajaksi? Voit myös vinkata potentiaalista leirinjohtajaa piirin johdolle!

Leirinjohtajat johtavat piirileiriprojektin toteutumisen alusta loppuun. Yksin ei kuitenkaan tarvitse tehdä: leirinjohtajat pestaavat piirileirin johtoryhmän eli staabin, joka johtaa yhteistyössä leirin kaikkia osa-alueita. Tukena pestissä on piirinjohdon lisäksi toimisto ja projektin ohjausryhmä sekä myöhemmin valittava projektityöntekijä.

Pestin vaatima ajankäyttö vaihtelee leiriprojektin vaiheiden mukaan. Keskimäärin pesti vaatii aikaa 2-3 päivänä viikossa sekä ajoittain viikonloppuisin. Pesti alkaa heti, kun johtajapari on löytynyt ja päättyy syksyn 2026 aikana. Pestin vaatimuksena on PJ-valtakirja ja riittävä kokemus partioleirien tai -projektien johtamisesta.

Lue lisää pestistä pestihakemuksesta! Haku päättyy 15.8.2024, mutta haku voidaan päättää jo aiemmin sopivien tekijöiden löytyessä.

Kansikuva: Mari Lehtisalo