Aloita uusi harrastus – tule mukaan partioon!

Partio on hauska ja monipuolinen harrastus, joka tarjoaa paljon mukavaa tekemistä kaikenikäisille. Partiossa seikkaillaan, opitaan uusia taitoja, pidetään hauskaa, solmitaan uusia ystävyyksiä ja koetaan upeita elämyksiä – yhdessä tietenkin! Kuten monissa muissakin harrastuksissa, myös partiossa paras aika aloittaa harrastus on käsillä juuri nyt: uudet ryhmät käynnistyvät elo-syyskuussa. Tule siis mukaan!

Partiotoiminta kannustaa kehittymiseen omana itsenään ja osana ryhmää. Partiossa opitaan
ympäristön ja toisten ihmisten huomioimista, erilaisia taitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä
vastuunottamista. Partio on kaikille avoin, maailmanlaajuinen harrastus. Mukaan voi tulla kieleen, kulttuuriin, uskontoon ja taustaan katsomatta.

Partio tarjoaa seikkailuja myös aikuiselle

Partion voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa ja myös aikuiset ovat tervetulleita mukaan toimintaan! Tarjoamme koulutusta, joten aiempaa partiokokemusta ei tarvita. Partiota harrastamalla pääset kehittämään aivan uusia puolia itsestäsi, liikkumaan luonnossa ja saat hyvää vastapainoa työelämälle. Partiokoulutuksista saa myös opintopisteitä. Partion harrastaminen aikuisena on vapaaehtoistyötä, jolla mahdollistetaan monen lapsen ja nuoren harrastus. Tule kokemaan ja oppimaan uutta – jokaista tarvitaan!

Lue lisää aikuisten toiminnasta partiossa.

Ilmoittaudu mukaan toimintaamme

Partiotoiminta ja syksyn uudet ryhmät aloittavat pian, joten nyt on loistava aika tulla mukaan. Lisätietoa harrastuksesta sekä oman alueesi partiolippukunnat löydät osoitteesta partio.fi/tule-mukaan/ .

Mikäli et ole varma mikä lippukunta sopisi juuri sinulle tai lapsellesi parhaiten, voit kysyä vinkkiä partion infosta palvelu(a)partio.fi tai Järvi-Suomen Partiolaiset ry:n työntekijöiltä.