Partioviikolla 19.4. tarpojaryhmä Yksisarviset järjesti omalle lippukunnalleen, Noljakan Niemenkiertäjille, rastiradan. He käyttivät apuna Seppo.io-alustaa. Reitin varrella oli seitsemän rastia, joista kahdella oli rastihenkilöitä. Tarpojien suorittaessa yhteiskunta-tarppoa, valikoitui se rastien teemaksi. Osallistujat tykkäsivät rastiradasta ja sen tehtävistä, vaikka yhdellä rastipaikalla hieman harmiksi olikin vähän enemmän lunta ja osalta taisi sukat vähän kastua.

Ensiapurastilla kerrattiin hätäkeskukseen soittamista. Rastilla olleen Emilia Sormusen mielestä suoritukset menivät mallikkaasti, vaikka parantamisen varaa vielä vähän löytyi. Varautumisrastilla pohdittiin, mitä tarvitsee pitkän sähkökatkon aikana. Rastihenkilö Saana Eskola kuvaili rastia onnistuneeksi. Venla Heikkinen totesi tyhjän vesikanisterin herättäneen ihmetystä osallistujissa, saako hanasta sähkökatkon aikana vettä. Muilla rasteilla tutuksi tulivat eri partiojärjestöt, Pyhän Yrjön tarina sekä B-P:n kirjoittama Partiopojan kirja.

Ensiapurastilla kerrattiin hätänumeroon soittamista liikenneonnettomuustilanteessa. 
Varautumisrastilla pakattiin reppuun tarpeellisia tavaroita sähkökatkon aikana. 

Rastihenkilöt suunnittelivat rastinsa itse. Yksisarviset ovat muodostaneet rastiradasta oman perinteen, sillä partioviikon rastirata toteutettiin myös viime vuonna. Rastien suunnittelu oli Enni Hyvösen mielestä kivaa, mutta aluksi hieman haastavaa, koska ideoiden väliltä oli hankala valita. Rastit ovat opettaneet Yksisarvisille, miten rasteja suunnitellaan ja miten ideoita rasteihin saadaan. Saana Eskola toteaa: ”Tästä on hyvä jatkaa ensi vuonna.” Tarpojaryhmä Yksisarviset haastavat muut tarpojaryhmät järjestämään omalle lippukunnalleen rastiradan.