PäPa Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus

Järjestyksenvalvojan kertauskurssi 2024 

Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus sopii henkilöille, jotka haluavat uusia aikaisemman hyväksyntänsä järjestyksenvalvojaksi. Kertauskoulutukseen kuuluu samoja opetusaiheita kuin järjestyksenvalvojan peruskoulutukseen. Koulutuksen suorittaminen on edellytyksenä uuden järjestyksenvalvojakortin myöntämiselle. Huomioithan, että kertauskoulutus saa olla suoritettu aikaisintaan kuusi kuukautta ennen uuden hyväksymisen hakemista.  

Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus on pituudeltaan 8 oppituntia ja se järjestetään 26.5.2024 Partioasemalla.  

Vuoden 2024 kertauskurssi on tarkoitettu lähtökohtaisesti kesän 2024 piirileiri Kimaralle turvan tekijäpestiin hakeutuville, jotka ovat etusijalla kurssille. Mikäli kurssi ei tule täyteen, seuraavaksi etusijalla ovat PäPa:iin kuuluvat jäsenet ja tämän jälkeen muiden piirien jäsenet. 

Jos olet suorittanut järjestyksenvalvojan peruskoulutuksen ennen 1.3.2007, sinun tulee suorittaa järjestyksenvalvojan kertauskoulutus ja hakea uutta hyväksyntää ennen korttisi voimassaolon umpeutumista. 1.3.2007 jälkeen suoritetut järjestyksenvalvojan peruskoulutukset eivät vanhene, eli voit hakea uutta hyväksyntää suoritettuasi kertauskoulutuksen, vaikka aiempi hyväksyntäsi järjestyksenvalvojaksi olisi jo umpeutunut. 

Hinta: 10 e

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 1.5.

Kysyttävää koulutuksesta? Laita viestiä kurssin johtajalle, Ollille! 

olli.hurme(at)partio.fi