J-SP Työpajat ennen piirin kevätkokousta


Järvi-Suomen Partiolaiset järjestää maksuttomia koulutuksia ja työpajoja ennen piirin kevätkokousta Pielisensuun kirkolla Joensuussa.
Ohjelma- ja aikataulumuutokset ovat vielä mahdollisia.

Ohjelmassa on seuraavat vaihtoehdot, joihin ilmoittaudutaan Kuksan kautta viimeistään keskiviikkona 27.3. ja vahvistamme työpajojen ja koulutusten toteutumisen kiirastorstaina 28.3.


1. Kaikki mukaan -koulutus klo 9.30-12

Koulutus on suunnattu kaikille ryhmänjohtajina toimiville nuorille ja aikuisille. 
Koulutus antaa keinoja esimerkiksi vauhdikkaiden ryhmien ja ryhmän jäsenten kanssa toimimiseen sekä konkreettisia toimintatapoja ja ajateltavaa ihan jokaiselle ryhmää johtavalle. Kouluttajina toimivat Matilda Hamara ja Milka Honkakoski.

2. Perhepartio-ohjaajakoulutus klo 9.30-12

Perhepartio-ohjaaja-koulutus on peruskoulutus kaikille perhepartio-ohjaajille. Koulutus on hyödyllinen perhepartioryhmän aikuisille, jotka voivat järjestää ryhmän kokoontumisia. Koulutuksessa saa kattavan kuvan Suomen partiolaisten perhepartio-ohjelmasta ja sen soveltamisesta lippukunnan perhepartioryhmän toimintaan.
Kouluttajana toimii Marjukka Lampenius/SP.

3. Partion ohjelmauudistuksen kuulumiset klo 9.30-11

Tervetuloa kuulemaan Ohjelmauudistus2028 -projektista! Ohjelmauudistuksen työpajassa on ensin lyhyt katsaus siihen, minkä ihmeen takia ohjelmaa taas uudistetaan ja miten uudistus oikein etenee. Varsinaisessa työpajaosuudessa vaikutetaan siihen, miltä partiomenetelmä näyttää ja tuntuu seuraavien vuosien ajan.

Työpajaa vetää Kaisa Johto/SP.

4. Lippukuntien yhdenvertaisuussuunnitelmat klo 10.30-12 EI TOTEUDU

Tule testaamaan lippukunnan yhdenvertaisuuden liikennevaloja ja miettimään, millainen teidän lippukuntanne yhdenvertaisuussuunnitelma voisi olla. Saat mukaasi työkaluja lippukunnan suunitelman tekoon.

Pääset myös halutessasi pelaamaan  yhdenvertaisuuden seppoo.io-peliä.

Työpajaa vetää aluetyön järjestökoordinaattori Nalle Velling.

5. Luotsitapaaminen klo 11-12

Lippukuntien toiveesta kutsumme luotsit keskustelemaan saman pöydän ääreen vanhempien ikäkausien luotsaamisesta. Keskustelua johdattelee Kaisa Johto/SP.

Lisäksi kokouspaikalla on valmentajien pop up-piste klo 12-12.45.

Lisätietoja koulutuksista ja työpajoista saat em. henkilöiltä sekä Sara Heinoselta. Sähköpostit ovat etunimi.sukunimi(a)partio.fi.
Puhelintiedusteluihin vastaa Pia Salmela, p. 050 3636028.

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Tapahtuma, Hyvä olla, Raha, Ruoka

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa