J-SP Sudenpentujaoston jäsen

Oletko kiinnostunut tukemaan Akeloita ja heidän apulaisiaan sudari-toiminnassa?

Etsimme piirin sudenpentujaostoon jäseniä. Jaoston toiminta on vasta suunnitteilla, joten nyt juuri sinulla olisi loistava mahdollisuus päästä kertomaan ja kehittämään ideoitasi yhdessä muun jaoston kanssa.

Jaostossa pääset siis suunnittelemaan ja toteuttamaan monipuolisesti erilaista sisältöä sudenpentutoiminnan tueksi. Parasta tässä pestissä on se, että pääset mukaan porukkaan, joka haluaa luoda uutta ja käynnistää jaoston toiminnan, sekä ideoimaan mitä jaosto haluaa käytännössä tehdä.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Kokemus akelana toimimisesta on plussaa, muttei pakollista. Kuitenkin jonkin näköistä kiinniottopintaa sudenpentuihin olisi hyvä olla joskus ollut, myös muunlainen sudenpentu-ikäisten kanssa oleva kokemus on hyödyksi. Tärkeintä on halu vaikuttaa sudenpentujen ja akeloiden toimintaan vinkkien yms kautta. Pestissä käytetään partion Office 365 -ympäristöä (mm. Teamsia), sekä tavataan jaoston jäsenten kanssa mahdollisesti myös kasvatusten kokousten ja tapahtumien merkeissä.

Pestaus tehdään lähtökohtaisesti 2 vuodeksi kerrallaan.

Lisätiedot

Pestiin haetaan Kuksassa. 

Lisätietoja saat sudenpentujaoston puheenjohtajalta Anet-Elisalta (anet-elisa.tirkkonen@partio.fi) tai kasvatuksesta vastaavalta järjestökoordinaattori Saralta (0503110917, sara.heinonen@partio.fi).

Täytä hakemus