J-SP Moninaisuusryhmän jäsen

Ovatko normikriittisen ajattelun lisääminen sekä osallistumisen esteiden poistaminen sinulle tärkeitä teemoja? Haluatko edistää yhdenvertaisuutta partiossa? Jos vastasit toiseen tai molempiin kysymyksiin kyllä, pesti piirin moninaisuusryhmässä on juuri sinua varten.

Moninaisuusryhmä toimii avoimuuden ja erilaisuusosaamisen lähettiläänä muun muassa erityistätukea tarvitsevien, monikulttuurisuuden sekä seksuaalisen tasavertaisuuden osalta. Edistäen myös sitä, että partioon on mahdollista osallistua sosiaalisesta perhetaustasta riippumatta. Moninaisuusryhmä on vastavoima kiusaamiselle ja syrjinnälle.

Moninaisuusryhmän jäsenenä pääset osallistumaan toiminnan suunnitteluun, ja kehittämiseen sekä vaikuttamaan siihen, miten moninaisuuteen liittyvät asiat tuodaan osaksi piirin ja lippukuntien toimintaa. Ryhmä on aivan uusi, joten pestissä pääset halutessasi vaikuttamaan ryhmän toimintaan monin tavoin. Moninaisuusryhmä toimii osana piirin lippukuntatuen toiminnanalaa ja tekee myös tiivistä yhteistyötä piirin työntekijöiden sekä muiden toiminnanalojen luottisten ja lippukuntien kanssa. Moninaisuusryhmän tarkoituksena on tukea lippukuntia moninaisuuteen liittyvissä asioissa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Tietämys moninaisuudesta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on kiinnostus moninaisuusasioita kohtaa, tekemisen halu sekä positiivinen ja motivoitunut asenne.

Pestiin käyttämäsi ajan voit määritellä itse, joten se sopii hyvin jonkun toisen pestin rinnalle.

Lisätiedot

Matilda Hamara
moninaisuusryhmän puheenjohtaja
matilda.hamara@partio.fi
040 552 5287

Täytä hakemus