Viisi vinkkiä viestintään – helpotusta lippukuntanne arkeen 

”Miksei kukaan koskaan tule mukaan meidän avoimiin tapahtumiin? Ja missä ovat kaikkien sudenpentujen läheiset, jotka voisivat olla kiinnostuneita meidän toiminnasta!?” 

Tuskailetteko tekin lippukunnassanne viestinnän kanssa? Ei syytä huoleen, poimikaa näistä vinkeistä ne just teille sopivat.

1. Onhan lippukunnan yhteystiedot ajan tasalla? Onko sovittu siitä, kuka huolehtii päivittämisestä? Oletteko listanneet, mitä viestimiä käytätte mihinkin viestintätarkoitukseen? 

2. Onko teidän lippukunnastanne kivoja kuvia? Jos on, jakakaa niitä somessa. Kertokaa kuvien avulla, kuinka kivaa toiminta on. Ja ei hätää, jos kuvat ovat vanhoja ja kenkälaatikossa. Pistäkää sudarit ja seikkailijat asialle ja antakaa heidän tuottaa uutta kuvamateriaalia lippukunnan käyttöön. 

3. Somen valtaa ei kannata väheksyä. Ottakaa haltuun erilaisia somekanavia ja laajentakaa omaa viestintänne piiriä. Miettikää kuka seuraa teitä missäkin ja viestikää sen mukaisesti. Ja osallistakaa tässäkin lippukunnan ryhmiä. Mummit ja kummit alkavat mielellään seurata teidän somea, kun omat Pinjat ja Petterit postailevat koloilloista ja retkiltä. 

4. Olkoonkin Kuksa, pidetään sielläkin tiedot ajan tasalla. Näin myös teille saadaan viestejä perille oikeille henkilöille oikeaan aikaan. Ja Kuksan lippukuntatietoihin voi myös lisätä vähän tekstiä omasta toiminnasta ja saada sen näkyviin lippukuntahakuun

5. Olkaa aktiivisia! Viestikää aina kun jotain tapahtuu. Kertokaa itsestänne puskaradioryhmissä, kaupan ilmoitustaulla, kirjastossa, omilla nettisivuilla – taivas on rajana!