Uusia jäseniä piirihallitukseen

Piirin syyskokouksessa valittiin uusia jäseniä piirihallitukseen sekä kuultiin ajankohtaset kuulumiset tulevan vuoden tapahtumista.

Piirin syyskokous pidettiin sunnuntaina 31.10.2021 Nurmeksessa Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskuksessa. Kokous hyväksyi piirin toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2022 ja valitsi uusia jäseniä piirihallitukseen. Paikalla oli edustajia 25 lippukunnasta (sekä muita kokousosallistujia). Kokouksen kulkua johti Juha Hämälänen (Kinahmin Kiipijät ry) ja kokouksen sihteerinä toimi Pia Salmela (J-SP:n lippukuntakoordinaattori ja piirihallituksen sihteeri).

Hallitus 2022

Siiri Niinivirta, piirinjohtaja

Miikael ’Miksu’ Saksman, piirin varajohtaja

Rosariina Suhonen, viestintä

Matilda Hamara, lippukuntatuki

Jonna Karppanen, vapaaehtoistuki

Jonni Nykänen, yhteiskuntasuhteet ja talous

Hanna ’Hansu’ Moisio, kasvu

Kokouksessa ei valittu kasvatuksesta vastaavaa hallituksen jäsentä, vaan asia siirtyy piirin kevätkokoukseen.

Kiitos pestistä luopuville hallituksen jäsenille panoksestanne Järvi-Suomen Partiolaisille ja onnea uusille ja jatkaville hallituksen jäsenille.

Muistamiset

Piiri muistaa vuosittain sekä lippukuntia että yksittäisiä partiolaisia.

Kasvuharava 2021 – Karttulan Kannonkiertäjät ry

Järvi-Suomen Kirves 2021 – Liperin Kokkoveikot ry

Innostava johtokolmikon jäsen 2021 – Milka Honkakoski, Huhtapartio ry

Ko-Gi

Partiojohtajajatkokoulutuksen on suorittanut loppuun Sanna Hämäläinen, Vaarojen Siskot ja Veikot ry. Kehittämistyönään Sanna uudisti piirin kisaohjeet niin, että lippukuntien on jatkossa yhä helpompi järjestää kisoja.

Ansiomerkit

Järvi-Suomen Partiolaisten pronssinen ansiomerkki – Jonni Nykänen, Petosen Polunetsijät ry

I luokan Mannerheim -solki – Rosariina Suhonen, Puijon Pakertajat ry

Kajo

Suomen Partiolaisten kahdeksas finnjamboree Kajo järjestetään Evon leirialueella Hämeenlinnassa 15.-23.7.2022. Kajon ohjelman varsinaista kohderyhmää ovat tarpojat, samoajat ja vaeltajat. Leirimaksu on kokoaikaisille osallistujille 250€. Leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on auki 1.12.2021-2.2.2022. Kajolla ei ole jälki-ilmoittautumista.

kajo2022.fi

Riekon Kiepaus II

Partiotaitojen talvi-SM on nyt talvisempi kuin koskaan. Kisat järjestetään 12.-13.3.2022 Kajaanissa.

riekonkiepaus.fi

Hile 2022

Hile on Järvi-Suomen, Lapin ja Pohjanmaan Partiolaisten yhteinen talvileiri. Hile järjestetään 14.-18.4.2022 Kemijärven Sarriojärvellä. Leirin Early Bird -hinta (1.12.2021-10.1.2022) on 120€ ja normaali (11.1.-31.1.2022) hinta 135€.

hile2021.fi

Votomaraton 2021

Votomaraton sekä tarpojien Minivoto järjestetään 20.- 21.11.Votomaraton on kaikille samoajille, vaeltajille ja aikuisille avoin leikkimielinen valokuvauskilpailu, jonka ideana on vuorokauden aikana ottaa 24 valokuvaa ennalta määrätyistä aiheista. Tänä vuonna mukana on myös tarpojien Minivoto, joka kestää kuusi tuntia. Tämän vuoden Votomaratonin teemana on ”Tulevaisuuden kuvia”.

Järvi-Suomen Partiolaiset 15 vuotta

Piirimme täyttää 15 vuotta vuonna 2022. Juhlavuosi näkyy läpi vuoden ja ohjelmaa on jokaiselle partiolaiselle. Vuoden tarkoituksena on tehdä piirin perustoimintaa juhlavuosihöysteellä. Suunnitteilla on mm. partiomessu Kuopiossa ja Seppo.io-peli. Juhlavuotta varten on tulossa juhlapassi, johon kerätään osallistumisia piirin tapahtumista.

Adventtikalenteripalkinnot

Piirihallitus on päättänyt jatkossa muuttaa adventtikalenterien kannustuspalkintoja siten, että tehotonttumerkin saa jatkossakin 12, 50 ja 100 kalenteria myytyään. Tuotepalkinnon saa jatkossa 50 ja 100 kalenteria myynyt. Tuotepalkintojen hankinnassa huomioidaan tuotteiden kestävyys.

Lippukuntia palkitaan siten, että lippukunta saa toimintasetelin (55 €) per 200 myytyä kalenteria. Lisäksi kolme parasta lippukuntaa – eniten myytyjä kalentereja per jäsenmäärä – saa yhden toimintasetelin (55 €). Toimintasetelin voi käyttää piirin ohjelma- tai koulutustoimintaan vuoden 2023 loppuun mennessä. Uudistus otetaan käyttöön Joulukampanjassa 2022.

 

Kiitos piirihallitukselle kokousvalmisteluista ja kokousväelle aktiivisesta osallistumisesta.