Avoimella aloitustapahtumalla lippukuntaan uusia jäseniä

Tänä vuonna partiosyksy alkaa valtakunnallisesti yhteisillä avoimilla aloitustapahtumilla 12.–25.8. eri puolella Suomea.

Järjestäkää lippukunnassanne avoin aloitustapahtuma ja kutsukaa tapahtumaan kaikki alueenne asukkaat! Tapahtuman suunnittelu kannattaa aloittaa jo keväällä, jotta kaikki on valmista syksyä varten.

Ohjelman järjestäminen on helppoa

Lippukunnan osallistuminen aloitustapahtumaan on helppoa: valitkaa vain aloitustapahtumanne päiväksi 12.-25.8. (viikot 33–34)  välisenä aikana teille sopivin päivä, ilmoittakaa tapahtumastanne piirille ja olette mukana!

Aloitustapahtuman voi jokainen toteuttaa oman näköisenä ja kokoisena tapahtumana. Järvi-Suomen Partiolaiset ja Suomen Partiolaiset tarjoaa tapahtumasuunnittelun tueksi materiaalia sekä markkinointia. Avoimet tapahtumat kerätään myös yhteen verkkosivuille, josta ne on partiosta kiinnostuneen helppo löytää.

Parempi lippukunta -blogiin on kerätty tietoa lippukunnille avoimista aloitustapahtumista. Materiaalipankkiin on myös lisätty ohjelmaehdotukseksi rastitehtäviä ja huoltajailtaan valmiin muokattavan esityksen.

Lisätietoja ja apua saat piirin järjestökoordinaattoreilta Pialta, Nallelta ja Niinalta.

Ilmoita lippukuntasi mukaan täyttämällä piirin lomake 4.8. mennessä Kuksassa!