Partiolaiset järjestävät kaudenavaus tapahtumia – tervetuloa mukaan!

Partiolaiset avaavat Joroisissa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Rautalammilla uuden harrastuskauden näyttävästi. Partio on harrastus, jossa lapset, nuoret ja aikuiset oppivat uusia taitoja, pitävät hauskaa ja seikkailevat turvallisessa ympäristössä. Kun maailma ympärillä on epävakaa, partion arvojen tärkeys korostuu. Tervetuloa tutustumaan partioon!

Pop-up-partio Joroisissa 22.1.

Joroisten Erätoverit kutsuvat partiosta kiinnostuneet tutustumaan toimintaan 22.1. Kanavan laavulle. Luvassa on mäenlaskua sekä makkaran paistoa. Nappaa siis oma pulkka tai liukuri ja muki mukaan, pue sään mukainen vaatetus ja tuli paikalle. Tapahtuma on suunnattu kaiken ikäisille. Olit siis perheellinen, yksin asuva opiskelija tai jotain aivan muuta, tervetuloa mukaan.

Lisätietoja: Pirjo Boman, pirjo.a.boman (a) gmail.com

Pop-up-vanhempainilta Jyväskylässä 31.1.

Huhtapartio järjestää 31.1. Pop-up-vanhempainillan Kangasvuoren päiväkotikoululla. Vanhempainillassa esitellään partioharrastusta sekä lapsille että heidän huoltajilleen. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä päiväkotikoulun kanssa.

Lisätietoja: Milka Honkakoski, milka.honkakoski (a) partio.fi

Kevätkauden aloitustapahtuma Pulkkis Kuopiossa 26.1.

Kallan Tytöt kutsuvat partiosta kiinnostuneet mukaan pulkkailemaan 26.1. Tapahtuma järjestetään Brahen puistossa klo 18. Suositussa tapahtumassa tapaat varmasti uusi ystäviä ja pääset kuulemaan, mitä partio on Kallan Tytöissä.

Lisätietoja: Anni Rissanen, anni.rissanen (a) partio.fi

Laskiaisen pulkkamäkirieha Rautalammilla 21.2.

Rautalammin Rautiaiset toivottavat kaikki kyläläiset tervetulleiksi Pitkälahden uimarannalle eli Uimalantien uittikselle 21.2. klo 16.30-18.30. Pulkkamäkiriehassa tapaat niin lapsia kuin nuoria ja aikuisiakin – partio on kaiken ikäisille. Tarjolla on yhdessä oloa sekä tietoa partiosta.

Lisätietoja: Moona Raitanen, moonaraitanen (a) gmail.com

Nyt on aika ilmoittautua mukaan partioon 

Partiotoiminta ja monet uudet ryhmät aloittavat pian toimintansa ympäri Suomen, joten nyt on hyvä aika tulla mukaan. Oman alueesi lippukunnat eli partion paikallisyhdistykset sekä lisää tietoa partiotoiminnasta löytyvät verkkosivuiltamme. Tutustu lippukuntiin ja lisätietoihin partiosta.