Päivi Kerosta kiitettiin piirin kultaisella ansiomerkillä

Partiojohtaja Päivi Keroselle Karjalan Korvenkävijät KKK ry:stä on myönnetty Järvi-Suomen Partiolaisten kultainen ansiomerkki nro 11. Ansiomerkki voidaan myöntää partiojohtajalle pitkäaikaisesta, erittäin ansiokkaasta ja nousujohteisesta toiminnasta lippukunnassa, piirissä tai keskusjärjestössä. Partiotehtäviä tulee saajalla olla 15 vuoden edestä. Ansiomerkki luovutettiin Päiville piirin joulukahvien yhteydessä Joensuussa 13.12.2022.

Päivi on aktiivinen ja väsymätön partiolainen. Hän on ollut oman lippukunnan johtopesteissä yli 10 vuotta. Päivi on myös organisoinut ja johtanut lukuisia leirejä, retkiä, koulutuksia ja matkoja. Päivi on toiminut Joensuun Partiolaiset ry:n puheenjohtajana sekä Pohjois-Karjalan Partiolaiset ry:n piirihallituksessa. Aiemmin Päivi on toiminut sekä Iljalan Eränkävijöissä että Pogostan Pojissa Ilomantsissa.

Päivi on vahvasti sitoutunut partion järjestämiseen nuorille omankin kalenterinsa kustannuksella. Hän on aina valmis vapaaehtoistyöhön lippukunnan ja partion nimissä. Lisäksi hän pitää pyyteettömästi ja avarasydämisesti huolta kaikista lippukunnan jäsenistä. Päivi osallistuu aktiivisesti aluetapaamisiin oman lippukuntansa edustajana ja on aina valmiina tukemaan ja tsemppaamaan alueen muiden lippukuntien johtajistoa.

Päivin vastuista ja tehtävistä piirissä muistetaan esimerkiksi J-SP 10 -staabissa sekä alueohjaajana ja partioaatejaostossa toimimisesta.  Nämäkin partiopestit hän on kantanut vastuullisesti ja luotettavasti.

Sekä lippukunta että piiri haluavat tällä ansiomerkillä osoittaa Päiville, että arvostamme ja kunnioitamme hänen pitkäaikaista vapaaehtoistyötään partiossa. Päivin merkin numero on 11, mikä tarkoittaa, että kyseistä merkkiä myönnetään suhteellisen harvoin. 

Päivi Keroselle luovutettiin Järvi-Suomen Partiolaisten kultainen ansiomerkki.
Päivi Keroselle luovutettiin Järvi-Suomen Partiolaisten kultainen ansiomerkki.