Miikael Saksmanista ja Hanna Moisiosta piirinjohtajapari

Järvi-Suomen Partiolaiset ry:n syyskokous on valinnut piirinjohtajaksi Miikael ’Miksu’ Saksmanin ja piirin varajohtajaksi Hanna ’Hansu’ Moision. Saksman ja Moisio kokevat täydentävänsä toisiaan johtajina.

Miikael Saksman (Kuokkalan Vetehiset ry) ja Hanna Moisio (Kallan Tytöt ry) aloittavat Järvi-Suomen Partiolaisten piirinjohtajaparina vuoden 2023 alussa. Molemmilla on pitkä partiotausta ja useita vastuullisia pestejä onkin ehtinyt jo kertyä takataskuun.

”Piirinjohtajan pestissä minua motivoi niin itsensä haastaminen ja toisten hallituslaisten tukeminen kuin tulevan kauden kiinnostavat hankkeet”, Saksman tiivistää.

Järvi-Suomen Partiolaiset järjestää Saksmanin ja Moision kaksivuotiskauden aikana muun muassa parin tuhannen osallistujan piirileirin. Muutaman vuoden välein järjestettävä leiri on iso panostus piiriltä ja vaatii siksi hallitukselta vankkaa talousosaamista. Sitä uudelta piirinjohtajaparilta löytyykin, sillä partion ulkopuolella Moisio työskentelee finanssialalla sijoitusyhtiössä ja Saksmanilla on takana opintoja tilastotieteiden ja kauppatieteiden puolelta.

Järvi-Suomen Partiolaisten piirinjohtajapari vuosille 2023-2024 Miikael ’Miksu’ Saksman (oik.) ja Hanna ’Hansu’ Moisio (vas.)

Tavoitteena entistä parempi partiopiiri

Tuleva piirinjohtajapari kokee, että yhdessä he pystyvät toimimaan Järvi-Suomen Partiolaisten edun mukaisesti.

”Meillä on Miksun kanssa yhteinen näkemys siitä, miten piiriä tulisi kehittää seuraavien kahden vuoden ajan. Tämän lisäksi olemme Miksun kanssa loistava tiimi toimimaan yhdessä”, kertoo Moisio.

Partion valtakunnallisen strategian mukaisesti piirinjohtajapari pyrkii edistämään tulevan kaksivuotiskauden aikana jäsenmäärän kasvua. Tavoitteena on, että partio on avoin harrastus kaikille. Partion strategia on talouden ja toiminnan johtamisen ja kehittämisen työväline.