Adventtikalenterikampanjan tuotoilla tukea paikallisiin lippukuntiin

Adventtikalenterimyynti on partion tärkein varainhankintakampanja. Valtakunnallisesti kalenterimyynnillä kerättiin yli 3 miljoonaa euroa partiotoiminnan tueksi. Myös Järvi-Suomen Partiolaisten alueella kampanja on saatu valmiiksi ja varoja onnistuttiin keräämään loisteliaasti myös tämän myyntikampanjan aikana.

Parhaat saivat jälleen palkintonsa

Vuoden 2023 adventtimyyntikampanjaan osallistui Järvi-Suomen Partiolaisten yhteensä 86 lippukuntaa. Piirin alueella eniten kalentereita per jäsen myynyt lippukunta oli tänä vuonna Saariston Nuotta (10,7 myytyä kalenteria/jäsen).

Piirissä on perinteisesti palkittu kampanjan parhaat myyjät. Tänä vuonna kolme parasta myyjää palkittiin lahjakorteilla Scandinavian Outdoor Storeen. Järvi-Suomen Partiolaisten alueen parhaat myyjät olivat:

  1. Peppi Pirinen, Saariston Nuotta, 263 myytyä kalenteria
  2. Sampo Keränen, Kajaanin Korvenpojat, 246 myytyä kalenteria
  3. Tiila Keränen, Kajaanin Korvenpojat, 246 myytyä kalenteria
Peppi Pirinen. Kuva: Onni Pusa

Kysyimme piirin parhaalta myyjältä Pepiltä, millaisella tekemisellä hän pääsi noin hienoon tulokseen?

”Ei ollut helppo homma. Eikä olisi tullut mitään, jos ei olisi ollut kavereita, joiden kanssa myydä! Kalentereita myytiin ihan ovelta ovelle, Prisman aulassa, kirkon tapahtumissa ja lähetin myös viestejä paikallisille yrityksille että haluaisivatko ostaa.”

Kiitos asiakkaille ja myyjille

Järvi-Suomen Partiolaisten alueella myytiin syksyn kampanjansa yhteensä 27 082 adventtikalenteria. Vaikka kalenterimyynnissä ei tällä kertaa ylletty huippuvuosiin, oli tulos silti positiivinen. ”Partiolaiset ympäri Suomen tekevät joka vuosi ison työn kalenterin myynnissä. Kiitos kaikille myyntiin osallistuneille ja suuret kiitokset myös kaikille kalenterin hankkineille! Kalenterimyynti on partiolaisten iso yhteinen ponnistus, joka opettaa yhteisen hyvän eteen toimimista, ihmisten kohtaamista ja rahan käsittelyä” Suomen Partiolaisten puheenjohtaja Henri Backman kertoo.

Järvi-Suomen Partiolaiset kiittää kaikkia kampanjaan osallistuneita, niin tukijoita, myyjiä kotijoukkojakin kuin lippukuntiakin. Ilman teitä emme olisi onnistuneet kampanjassa. Nyt on aika kääntää katseet kohti kevättä ja ottaa pieni huili ennen tulevan syksyn uutta adventtikalenterikampanjaa!