KISAKUTSU 13.5. Kitee

Tervetuloa kisoihin!

Saammeko esitellä: tässä on Elmo Elokivi. Hän on innokas löytöretkeilijä ja partiolainen. Elmo tykkää seikkailla oli sitten suomalaisessa metsässä, maailmalla tai omassa mielikuvitusmaailmassa.

Kootkaa siis joukkue ja tulkaa 13.5. mukaan kisoihin selvittämään millaisen löytöretken Elmo tällä kertaa tekee. Tervetuloa!

Sarjat

Sudenpentujen sarja: Kilpailupentueen koko on 4–8 sudenpentua iältään 7–10 vuotta.

Seikkailijoiden sarja: Kilpailuvartion koko on 4–6 seikkailijaa iältään 10–13 vuotta.

Iät lasketaan kilpailuvuonna täytetyin vuosin. Vartion kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten vuoden 2023 jäsenmaksu maksettuna.

Saattaja

Pentueella/joukkueella tulee olla mukana vähintään 18-vuotias saattaja, joka kulkee ryhmän mukana koko kilpailun ajan. Saattaja ei osallistu tehtävien suorittamiseen, ellei sitä erikseen mainita. Saattajalla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta tai Suomen Partiolaisten jäsenmaksua maksettuna.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu on 35 € / pentue/vartio +7/osallistuja/saattaja, maksu laskutetaan lippukunnilta ilmoittautumisajan päätyttyä. Osallistumismaksu sisältää kilpailussa jaettavan materiaalin ja lämpimän aterian maaliin saavuttaessa.

Ilmoittautuminen

Kilpailuihin ilmoittaudutaan viimeistään 17.4.2023. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisessa on mainittava pentueen/joukkueen nimi, koko, lippukunta, kaikkien jäsenten, mukaan lukien saattajan, mahdolliset erityisruokavaliot sekä yhteyshenkilön sähköpostiosoite. Kilpailuun liittyvistä asioista viestitään sähköpostitse.

Pitkästä matkasta tulevilla on mahdollisuus yöpyä lattiamajoituksessa kilpailukeskuksessa pe-la yö. Yöpyjille järjestämme iltapalaa 4 €/ kpl ja aamupalaa 4 €/kpl, joka tilattava ilmoittautumisen yhteydessä.

Ennakko-ohje lähetetään saattajan ja ilmoittajan sähköpostiin viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kilpailua

Mahdolliset kuljettajina olevat kisailijoiden kyyditsijät jotka eivät lähde maastoon voivat ruokailla myös tuolla 7e hinnalla kisakeskuksessa. Ilmoita tästä etukäteen kilpailun johdolle.

Lisätietoja

Lisätietoja järjestelysihteeri Arja Rahunen, arja.rahunen@gmail.com tai kilpailunjohtaja Laura Tiittanen laura.tiittanen@partio.fi 

Tehtävä- ja pisteluetteloSupeSeik
Avaruusvisa5
Basaari55
Ensiapu55
Kaiken maailman kummajaiset46
Labyrintti53
Ohratto55
Rytmeissä66
Kappale kauneinta Kitteetä33
Sudoku44
Syötävät kasvit55
Tarkasti tarkkaillen55
 4752

Tiedostot: