Osallistujalle

Ilmoittautuminen Partiopuistoon on avoinna 4.2. – 31.3.

Ilmoittautuminenkuva teltta ja kuusi

Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksa-jäsenrekisterin kautta, jonne partiolaisella täytyy olla toimiva PartioID (käyttäjätunnus ja salasana). Kaikki partiolaiset ilmoittautuvat PartioID:n avulla. Näin varmistetaan, että ilmoittautujan tietoja käsitellään oikein.
Jotta ilmoittautuminen onnistuu, tulee partion jäsenmaksu olla maksettuna vuodelle 2019.
Mikäli PartioID:n kanssa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä oman lippukuntasi jäsenrekisterinhoitajaan.
Huoltaja ilmoittaa alle 18-vuotiaan partiolaisen huoltajan Kuksa-tunnuksilla. Huoltajan tulee olla tarkkana ilmoitettavan henkilön valinnassa (onko valikossa lapsi vai huoltaja itse).
Ei-vielä-partiolaiset ovat myös tervetulleita leirille. Hekin ilmoittautuvat Kuksa-jäsenrekisterin kautta.

Ilmoittaudu Partiopuistoon tästä

Ilmoittautumislinkin osoite on kuksaan.fi/25109.

Perumisehdot

Ilmoittautuminen on mahdollista perua veloituksetta ilmoittautumisen loppumiseen asti (31.3.).
Sairastapauksen tai tapaturman sattuessa leirimaksu on mahdollista periä omalta vakuutusyhtiöltä tai partiovakuutuksesta. Tällaisessa tapauksessa ota yhteyttä ensisijaisesti vakuutusyhtiöösi ja toissijaisesti
partiovakuutukseen. Leiri ei palauta maksettuja osallistumismaksuja.
Kaikki perumiset jarvisuomi@partio.fi -osoitteeseen.

Hinta

Leirin osallistujan hinta on 10€.

Huomioitavia asioita ilmoittautumisessa

Ilmoittautumisessa tulee vastata jokaiseen kohtaan totuudenmukaisesti ja harkiten. Kiinnitä erityistä huomiota seuraaviin:
Ruoka-aineallergiat:
Ruoka-aineallergiat tulee ilmoittaa mahdollisimman tarkasti. Erottele selkeästi raa’at ja kypsät ruokaaineet.
Terveyteen liittyvät asiat:
Tähän kohtaan tulee kirjata asiat, jotka vaikuttavat terveyden puolesta leiriläisen vuorokauden mittaiseen leiri-arkeen ja jotka leirin turvan/lääkinnän on tärkeää tietää. Tieto menee ainoastaan leirin viralliselle lääkinnälle. Oman lippukunnan johtajille tiedot tulee ilmoittaa erikseen, sillä leirin lääkintä ei saa luovuttaa tietoja eteenpäin.

 

Perjantai 17.5.

Klo 15Lippukunnat partiolaisineen saapuvat Kirkkopuistoon, leiri rakentuu
Klo 17Päivällinen
Klo 18-19Ohjelmaa
Klo 20Partion nuotiokirkko (YLE kuvaa!)
Klo 22Iltapala
Klo 24Hiljaisuus

Lauantai 18.5.

Klo 8Aamupala
Klo 9-12Ohjelmaa, vierailijoita
Klo 13Lounas
Klo 14-15Ohjelmaa
Klo 16Leiri päättyy, lippukunnat purkavat oman leirinsä ja partiolaiset poistuvat

Kaikki leirivuorokauden ohjelmaan merkatut ruokailuhetket tapahtuvat leirialueella leiriläisten omista astioista.

Ruokailusta tulee lisätietoa myöhemmin.

Partiolaisten nuotiokirkkoKuva kirkko ja koivu

Perjantaina 17.5. leiriohjelmaan kuuluu klo 20 alkava, vajaan tunnin kestävä Partiolaisten nuotiokirkko. Nuotio syttyy leirissä Kirkkopuiston kahvilan aukiolle, ja kokoonnumme suurena joukkona nuotion ympärille erillisen ohjeistuksen mukaisesti. Tilaisuuden kuvaa YLE ja se tulee TV1:stä sunnuntaina 26.5. jumalanpalveluspaikalla. Tilaisuuden kulusta tulee ohjeet lippukunnille myöhemmin.

Nuotiokirkkoon on vapaavalintainen läsnäolo Partiopuiston osallistujilta. Mikäli nuotiokirkkoon ei osallistu, on lippukunnan varmistettava aikuinen poisjääneiden seuraksi. Tarjolla on pienimuotoista ohjelmaa heille.

Nuotiokirkossa on lyhyen messun elementtejä, mutta kaikki toteutetaan partiomaisittain rytmeinä, huutoina ja nuotiotarinoin. Ei ehtoollista. Tilaisuuden kulku on suunniteltu partiolaisia osallistavaksi.

Partiolaisten nuotiokirkkoa on toteuttamassa joukko partiohenkisiä toimijoita; Jukka Helin (Lapuan hiippakunnan hiippakuntasihteeri), Gospel Covertajat (musiikki), kehorytmittäjät, huudattaja, paikallisia partiolaisia (tekstinluku, rukoukset)…
Nuotiokirkko toteutetaan osana Kirkkopäivien ja Partiopuiston ohjelmaa ja se tehdään yhteistyössä Kirkkopalvelujen ja Jyväskylän seurakunnan kanssa.

Partio saa nuotiokirkosta isoa näkyvyyttä valtakunnallisesti. Tahdomme näkyä positiivisella hengellä iloisina ja reippaina – kuten partio on. Tahdomme kuvastaa myös sitä yhteistyöhenkeä, joka monilla lippukunnilla on seurakuntien kanssa tai jollaiseksi toivomme yhteistyön kehittyvän.