Lippukuntapäivän 24.4. ohjelma

Kaikille avoin ja ilmainen tapahtuma, ei vaadi etukäteisilmoittautumista! Voit osallistua joko koko päivään tai  vain juuri sinua kiinnostaviin osioihin. Alla näet järjestettävät pajat. Tervetuloa!

Lippukuntapäivän pajoille on yksi yhteinen Teams -linkki. Liity mukaan kun sinulle sopii:

Liity mukaan tästä painikkeesta!

Uudet nettisivut lippukunnalle klo 10-11

Näyttävätkö lippukuntanne nettisivut siltä, kuin ne olisivat jääneet 90-luvulle? Kaipaatteko helppokäyttöistä, näyttävää ja edullista nettisivuratkaisua, jonka kautta lippukuntanne toiminnasta kiinnostuneet löytävät toimintaanne mukaan helposti?

Uusi ja raikas, partion ilmeen mukainen verkkosivuratkaisu julkaistaan keväällä 2021. Lippukunnille aikaisemmin tarjotun WordPress-teeman tuki päättyy maaliskuussa 2022, ja sen voi ladata kesäkuuhun 2021 asti.

Tule mukaan lippukuntapäivän koulutukseen kuulemaan uudesta nettisivuratkaisusta ja sen käyttäjäkokemuksesta Kallan Tytöt -lippukunnalta, joka pääsi sivujensa kimppuun ensimmäisten joukossa!

Katso lisätietoa uudesta nettisivuratkaisusta partion sivuilta

Katsomus-työpaja klo 11-12

Mitä tarkoittaa partiolupauksen “kasvaa katsomuksessani”? Entäs tämän vuoden ohjelmapainotus Katsomus (k)antaa? Miten näitä voi käytännössä toteuttaa lippukunnassa? Tästä koulutuksesta saat vinkit katsomuskasvatuksen toteuttamiseen.

Pj-Pk -johtamistehtävän ohjaajan koulutus klo 13-15.30

Pj-Pk -johtamistehtävän ohjaaja -koulutuksen käytyään partiojohtaja tuntee partiojohtaja peruskoulutuksen kokonaisuuden ja osaa ohjata kouluttautujaa koko koulutuksen ja johtamistehtävän ajan.

Tapahtumasta antaa lisätietoja sekä teknistä tukea

Joni Heikkinen
Kasvatuskoordinaattori
joni.heikkinen@partio.fi
050 363 6434