Juhlatirehtööri

Juhlatirehtööri on lippukunnan juhlavuoden yhteyshenkilö. Juhlatirehtööri mahdollistaa lippukunnan jäsenten osallistumisen juhlavuoteen.

Juhlatirehtöörin tehtävä on huolehtia, että jokainen lippukunnan jäsen tietää juhlavuodesta ja juhlapassista. Juhlatirehtööri ilmoittaa loppuvuonna 2022, kuinka monta juhlavuoden merkkiä lippukunnassa on tehty. Hän myös vastaa merkkien jakamisesta lippukunnassa.

Jos lippukunnalla ei ole juhlatirehtööriä?

Lippukuntasi jäsenillä ei ole mahdollisuutta saada juhlavuoden merkkiä, jos lippukunta ei ole merkannut Kuksaan juhlatirehtööriä. Ilmoita siis lippukuntasi juhlatirehtööri Kuksaan mahdollisimman pian. Pesti löytyy Kuksasta J-SP Juhlatirehtööri nimellä. Pestin voi merkitä esimerkiksi ohjelma- tai pestijohtaja tai lippukunnanjohtaja. Pesti sopii esimerkiksi ohjelmajohtajan pestin kanssa tehtäväksi. Ole yhteydessä partiotoimistoon, jos tarvitset apua pestin merkitsemiseen.

Kuva: Antti Putkonen, Tuuli Heinonen

Tilaa juhlavuoden merkit seuraavan linkin takaa (Vaatii PartioID kirjautimisen, sillä tilaukset toteutetaan Kuksan tapahtuma ilmoittautumisen kautta.)

LINKKI

Tilaathan juhlamerkit 13.11.2022 mennessä! Merkkejä tilataan tilausmäärien mukaisesti ja ne lähtetään tilaajalle. Merkit pyritään toimittamaan postitse lippukuntiin vuoden loppuun mennessä.