Kuvassa Jamboree Karelia logo

Oletko sinä...

  • samoaja tai vanhempi (yli 14 vuotias)
  • aina valmis uusiin seikkailuihin
  • innostunut rakentamaan ystävyyttä yli rajojen?
Kuva Venäjän jamboreelta

Mikäli olet etsimämme partiolainen...

Ilmoittaudu mukaan Järvi-Suomen Partiolaisten leirimatkalle Venäjän Jamboreelle 23.-31.7.2020!

Huikea leirimatkamme alkaa ja päättyy Joensuuhun. Reissun aikana pääset osallistumaan jamboree-leirille sekä tutustumaan venäläiseen kulttuuriin leirin jälkeen Petroskoissa vietettävän kaupunkipäivän aikana.

Leirimatkan hintaan sisältyy myös keväällä 2020 järjestettävä ennakkoviikonloppu, jossa pääset tutustumaan muihin matkalle lähtijöihin, harjoittelemaan leirillä tarvittavia taitoja ja nostattamaan jamboreeintoa!

Leirimatkan alustava hinta on 340 €. Jokainen matkalle lähtijä tarvitsee voimassaolevan passin, oman viisumin sekä matkavakuutuksen. autamme ja opastamme viisumin hankkimisessa. Valitettavasti emme voi taata erityisruokavalioita tai bussikuljetusta leiripaikan välittömään läheisyyteen. Leirin ohjelmassa on mm. kiipeilyä ja vesiaktiviteetteja. Siksi matkalle osallistuminen vaatii hyvää peruskuntoa.

Ilmoittaudu viimeistään 31.1.2020

Ilmoittaudu tästä!

Kuva Venäjän Jamboreelta

Kiinnostuitko lähtemään?

Kiinnostuitko lähtemään, mutta ikä ei riitä tai oma terveydentila arveluttaa? Ota yhteyttä matkanjohtajiin, niin mietitään yhdessä matkallelähdön edellytykset.

Matkalle otetaan mukaan max. 20 osallistujaa, joten ilmoittauduthan piakkoin, kuitenkin viimeistään 31.1.2020.

Lisätietoja antavat matkanjohtajat:

Anne Salmela
p. 050 379 4679
anne.salmela@partio.fi

Anne Kekkonen
p. 040 5339063
anne.kekkonen@partio.fi

Jamboree matkan ilmoittautumis- ja perumisehdot

Osallistumisoikeus on partion jäsenmaksun vuonna 2020 maksaneilla. Osallistuja vastaa itse siitä, että hänellä on voimassa oleva passi ja viisumi sekä matkavakuutus. Ilmoittautuminen on sitova.

Järvi-Suomen Partiolaiset laskuttaa osallistumismaksut kootusti partiolaisten lippukunnilta. Lasku jaetaan kahteen erään. Ensimmäinen maksuerä pitää maksaa 31.3. mennessä ja toinen 31.5. mennessä.

Osallistumisen peruutus

Jos peruutuksen syy on osallistujaa tai hänen lähiomaistaan kohdannut sairaus tai tapaturma, voi osallistumismaksun periä partiovakuutusehtojen mukaisesti LähiTapiolalta (lääkärintodistus vaaditaan). Muulla voittamattomalla esteellä (esim. hautajaiset) on mahdollista saada osallistumismaksun palautus piiriltä. Osallistujan tai hänen huoltajansa tulee ilmoittaa matkan peruuntumisesta ja sen syystä viipymättä matkanjohtajille.