HÖYRYHYBRIDI 2019 KIITTÄÄ OSALLISTUJIA!

Linkki palautelomakkeeseen

Säännöt

Kilpailussa noudatetaan Suomen Partiolaisten (SP) voimassa olevia partiotaitokilpailujen sääntöjä.

Osallistumisoikeus

Lippukunta saa lähettää kisaan haluamansa määrän vartioita. Kilpailijoiden tulee olla vuoden 2019 SP:n jäsenmaksun maksaneita.

 

Sarjajako

Tyttövartiot kilpailevat sinisessä ja ruskeassa sarjassa, poika- ja sekavartiot punaisessa ja harmaassa sarjassa. Keltaisessa kevyemmässä sarjassa kilpailijoiden sukupuolella ei ole vä-liä. Osallistujien iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin eli ikä on kilpailuvuosi miinus syntymävuosi.

Sarja SI/PU RU/HA KELTAINEN
Vartiossa jäseniä 4 3 2-5
Kilpailijoiden ikä 14–18 Yli 18 Yli 15
Yhteisikä max. 68 Ei rajoituksia Ei rajoituksia
Kilpailureitin max. pituus 18–25 km 20–30 km 15–20 km
Yöpymistauon pituus 4h 3h 5h

Kilpailu kestää yön yli.

Ruskean ja harmaan sarjan sisällä ratkotaan lisäksi vaeltajaikäkauden mestaruus niiden vartioiden kesken, joiden kaikki jäsenet ovat 18–23 -vuotiaita.

Kisoissa mukana:

 

 

 

Jani Volanen

Leipomo Savenius

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu on 70 € / vartio. Se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Mäntyharjun Partiolaiset ry:n tilille FI43 4165 0010 0388 37. Kirjoita viestiosioon Höyryhybridi ja vartion nimi/vartioiden nimet. Kilpailusta poisjäävän vartion osallistumismaksua ei palauteta, mutta lippukunnalla on oikeus asettaa sen tilalle toinen vartio samaan sarjaan. Osallistumismaksu sisältää kilpailumateriaalin, lämpimän ruuan ja peseytymismahdollisuuden kilpailun jälkeen.

Majoitus

Lattiamajoitus on saatavilla sitä tarvitseville pe-la yöksi kilpailukeskuksessa. Lisäksi vartiot voivat ostaa ilta- tai aamupalan hintaan 5€ per henkilö per ruoka. Nämä maksetaan ilmoittautumismaksun yhteydessä Mäntyharjun Partiolaisten tilille. Majoitus ja ruokailut pyydetään varaamaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Huoltajat

Huoltajat voivat lunastaa kisakeskuksesta huoltajapaketin hintaan 10€. Paketti sisältää ruokailut (lämmin ruoka la ja su), lattiamajoituksen ja tutustumiskierroksen kisaan. Huoltajilla on myös mahdollisuus majoitukseen pe-la sekä maksullisiin aamu- ja iltapaloihin.

Lisätietoja

Kilpailunjohtaja Sanni Kettunen,
sanni.m.kettunen@gmail.com, 0400 846 820

Järjestelysihteerit
Sohvi Valkonen,
sohvi.valkonen@gmail.com
Krista Niemeläinen,
krista.niemelainen@gmail.com