Etätoiminta

Alkuleikki etäkoloiltaan

”Tuo minulle kenkä” ja sitten kenkä näytetään kaikille. Voit soveltaa myös ”Ota kirja ja lue sivulta 5 kolme riviä” tms. Ideoi vapaasti! Toimii hyvin sudenpentujen kanssa.

Etäleivonta | -ruuanlaitto | -askartelu

(Kun käytetään samaa alustaa kuin koulussa, niin on lapsille tuttu ja helpottaa työskentelyä.)

Lähetetään etukäteen esim. tekstiviestillä / WA:lla lista mitä tarvitaan tai materiaalipaketti noudetaan. Jos lapset asuvat lähekkäin, materiaalipaketti yms. voidaan viedä kololle ulos etukäteen, josta jokainen voi ne sovitusti noutaa ja sitten ruudun ääressä tarkemmat ohjeet.

MTP Etäkolo

Mikkelin Toimenpojat ovat rakentaneet etäpartiotoimintaa verkkoon kaikkien iloksi. Tehtävät on jaettu kolmeen eri osa-alueeseen: yhteistoiminta, rakentelu&puuhailu ja tieto. Tehtävistä on myös tilattavissa MEtässä-tapahtumamerkki.

MTP ETÄKOLO-SIVULLA PALJON OHJEITA JA MATERIAALIA.
TUTUSTU TEHTÄVIIN JA NAPPAA VINKIT TOIMINTAASI!

Etäpartiopassi

Petosen Polunetsijät kehittivät ryhmiensä toiminnan avuksi etäpartiopassin ja nyt tätä passia tarjotaan myös muiden lippukuntien käyttöön!

Kuvassa kuva etäpartiopassista
Kuva seikkailijoiden etäpartiopassista.

Etäpartiopassi on tulostettava vihkonen, joka sisältää 16 erilaista partioaiheista tehtävää. Jokaiselle ikäkaudelle, aikuiset ja perhepartio mukaan lukien, on oma passinsa. Tulosta passi itsellesi ja lähde suorittamaan tehtäviä omatoimisesti joko kotona yksin tai vaikka perheen kanssa. Tehtäviä voi myös tehdä partiokaverin kanssa etäyhteydellä. Miten olisi vaikka yhteinen leivontahetki tai metsäretki videon välityksellä?

Tehtävien toteutusideoita kannattaa seurata Instagramista ja Facebookista @petosenpolunetsijat. Laita sinne myös omat ideasi, miten toteutat etäpartiota. Instagramissa on myös mm. #etäpartiopassi -haaste, kannattaa siis seurata ja haastaa ystävät mukaan!
Tägääthän meidät, @ petosenpolunetsijat mukaan, jotta saadaan tietää, mitä etäpartiopassin avulla missäkin tehdään 🙂 Tägää mukaan myös oma lippukuntasi!

Materiaalit Instagramiin:

 

Etäpartiopassi toimii hyvin myös esimerkiksi kesälomalla!

Hauskoja hetkiä etäpartiopassin parissa toivottaa,

Petosen Polunetsijät ry – Kuopio
@petosenpolunetsijat

 

#etäpartio #järvisuomenpartiolaiset #partioscout

Passien design Kaisa Selamo
Yläkuva Oskari Eronen