Makuupussikampanja

Järvi-Suomen Partiolaiset on saanut lahjoituksena useita makuupusseja. Makuupussit jaetaan piirin lippukunnille esim. lainakäyttöön. Lainamakuupussilla lippukunta voi mahdollistaa makuupussittoman partiolaisen ensimmäisen retken.

Makuupussikampanja päättyy - kaikki pussit on nyt jaettu tarvitseville!

Makuupussihakemuksia tuli mukavasti. Kaikki makuupussit eivät kuitenkaan löytäneet omistajaa. Tästä johtuen kaikki makuupussia hakeneet lippukunnat saavat kaksi makuupussia yhden sijasta. 

Jos valitsit makuupussin toimituksen syyskokoukseen, saat ne kokouksen päätteeksi. Tarkemmat ohjeet noudosta saat paikanpäältä. 
Jos valitsit noudoksi Kuopion tai Jyväskylän Partiotoimiston, voitte hakea makuupussit joulukuun alusta lähtien, mutta viimeistään 20.12. Olkaa yhteydessä minuun Kuopion toimiston osalta ja Terhiin Jyväskylän toimiston osalta.

Partioterveisin,

Joni Heikkinen
Kasvatuskoordinaattori
050 363 6434

Kuinka lippukunta saa makuupussin?

Lippukunta täyttää alla olevan hakulomakkeen 31.10.2019 mennessä, jonka jälkeen käsittelemme hakemukset. Makuupussit toimitetaan joko piirin syyskokoukseen 10.11. tai partiotoimistoille Kuopioon ja Jyväskylään. Makuupussit tulee noutaa toimistoilta vuoden 2019 loppuun mennessä.

Makuupusseja lahjoitetaan 1 kpl/lippukunta.

Makuupussit ovat käytettyjä, kolmen vuodenajan makuupusseja. Pussit ovat pestyjä ja siistissä kunnossa.

 

Kuva Tero Maaniemi