Retkiruoka maistuu aina!

2-3 henkilölle

2 isoa porkkanaa

Pieni keltainen paprika

Pieni kukkakaali

Sipuli

3 rkl ruokaöljyä paistamiseen

2 dl couscousta

2 dl vettä

1-2 tl suolaa

Mausteita esim. mustapippuri, paprikajauhe, chili

Lisäksi:

Hapanimelä- tai chilikastiketta

Pilko kasvikset suupalan kokoisiksi (halutessasi voit tehdä tämän jo kotona ennen retkelle lähtöä). Paista kasviksia reilussa öljyssä trangian paistinpannussa, kunnes ne ovat kypsyneet. Mausta kasvikset makusi mukaan. Kiehauta vesi kattilassa, lisää couscous ja anna sen turvota muutaman minuutin ajan. Paistinpannun voi pitää kattilan päällä lämpimässä. Mausta couscous makusi mukaan. Sekoita kasvikset ja couscous. Tarjoile heti hapanimelä- tai chilikastikkeen kanssa.