Kuluvana syksynä partio on näkynyt myös näytöillä. Elokuussa julkaistiin ensimmäinen jakso Koitos-youtubesarjaa, jossa tubettajat Roni Back, Roponen, Julia Ahonen ja Pernilla Böckerman kisailevat partioon liittyvissä tehtävissä.   

Tubettajat vierailivat myös piirileiri Ryskeellä kuvaamassa jaksoa syksyllä alkaneeseen sarjaan. Jo Ryskeen Alkusoitossa lavalle ilmestyneet tubettajat villitsivät yleisöä. Ryskeellä kuvattu jakso ilmestyi syyskuussa ja sen pääset katsomaan tästä.

Ryskeellä toimittajat pääsivät haastattelemaan Koitos-kilpailijoista Julia Ahosta ja Pernilla Böckermania pitkän kuvauspäivän jälkeen. Tubettajat viettivät Ryskeellä yhden illan ja seuraavan päivän ja sinä aikana heille ehti muodostua positiivinen kuva Ryskeestä. Sekä Julia että Pernilla kehuivat Ryskeen yhteishenkeä. “Täällä kaikki tekee ja tekee myös heti, kun sanotaan”, totesi Pernilla Ryskeen aktiivisesta tekemisen meiningistä. Molemmat tubettajat olivat myös huomanneet, että leirillä autetaan toisia. 
 

Ennen Koitoksen kuvauksen alkua Julialla ja Pernillalla ei kummallakaan ollut kovin selkeää kuvaa siitä, millainen partio on harrastuksena. “Mä tai kukaan mun kavereista ei ole ollut partiossa, joten mulla on ollut ehkä vähän sellainen kuva, että partio on aika tylsää. Nyt oon kuitenkin nähnyt, että partio on tosi monipuolista”, Pernilla kertoi.  “Joo,  en esimerkiksi tiennyt, että on olemassa myös meripartiota”, täydensi Julia.  
 

Koitoksen tehtävissä tubettajat ovat päässeet suorittamaan monipuolisesti erilaisia partiomaisia tehtäviä. Tehtävät ovat olleet hauskoja, mutta haastaviakin ja niissä on tarvittu sekä fyysistä voimaa että henkistä jaksamista ja keskittymiskykyä. Vaikeimpia tehtäviä ovat olleet esimerkiksi laavun pystyttäminen. Tehtävissä kaikki tubettajat ovat myös oppineet paljon uusia taitoja sekä oppineet asioita myös itsestään. Osa tehtävistä on myös vienyt kilpailijat oman mukavuusalueensa ulkopuolelle. 

“Mä tykkään tehdä aika paljon vaan samoja, tuttuja asioita. Koitoksessa oon päässyt kokeilemaan monia asioita, joita en varmaan ois koskaan uskaltanut kokeilla ilman Koitosta”, Julia kuvaili.