Ihmiset

Tet-viikko Jyväskylän partiotoimistolla!

Kuvassa Bea
Bea Janhonen

Hei! Olen Bea ja olen tämän viikon tutustumassa työelämään Jyväskylän partiotoimistolla. Kuulun kahteen eri lippukuntaan J-SP:ssä, ykköslippukuntani on Lievestuoreen Partiolaiset Lievestuoreella ja kakkoslippukuntani on Puula-Partio Kangasniemellä. Olen 15 vuotias samoaja ja partiota olen harrastanut jo vuodesta 2011 alkaen, ensi vuonna tulee 9 vuotta täyteen.

Suosittelen lämpimästi partiotoimistoa tet-paikaksi, jos järjestötyö kiinnostaa edes vähän. Täällä olen oppinut paljon kaikkea uutta ja erilaista mm. erilaisten tapahtumien järjestämisestä, Liplatus- jäsenlehdestä sekä siitä, miten partion taustalla on paljon vapaaehtoisia ja siitä, miten J-SP:n some käytännössä toimii. Mielenkiintoista myös, miten partion jäsenrekisteri Kuksa vaikuttaa moneen asiaan ja se, mitä palveluja lippukunnat saavat partiotoimistoilta.

Olen saanut kivoja ja erilaisia työtehtäviä: valoketjun seinään kranssiksi teippaamisesta tonttumerkkien lajitteluun ja askartelumallien tekemiseen. Kivaa on ollut, varsinkin kun on kivat tet:in työkaverit! Voisin helposti nähdä itseni tulevaisuudessa samantyyppisessä työpaikassa.

Tiesittekö, että tämä Jyväskylän partiotoimisto on niin hieno, että ihan huvikseenkin kannattaisi käydä täällä piipahtamassa. Kaiken kaikkiaan minulla ei ole muuta kuin positiivista sanottavaa tästä tet-viikosta!