Uusimaa – Matka Gilwell Parkiin


Uudenmaan Partiopiirin matka Gilwell Parkiin heinäkuussa 2024 – "The Flying Feathers” 
 
Aika: 10.-15.7.2023.
Paikka: Scout Adventures, Gilwell Park, Bury Road, Chingford, London, E4 7QW 
Osallistujamäärä: 25 
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu 7.1.2024 mennessä.
 
Oletko Uudenmaan Partiopiirin Ko-Gi-koulutuksen jo suorittanut partiojohtaja tai sitä parhaillaan suorittava untuvikko? Haluatko matkustaa ensi kesänä muiden samanhenkisten partiojohtajien kanssa kansainvälisen partioliikkeen juurille Lontoon Gilwell Parkiin? Haluatko käydä matkan aikana Ko-Gi-hengessä syventäviä keskusteluja partioliikkeen arvoista ja päämääristä sekä nousujohteisuudesta, kasvusta ja itsensä kehittämisestä? Haluatko lisäksi kokeilla ja oppia myös partio-ohjelman mukaisista uusista aktiviteeteista, syventää tekemällä oppimisen merkitystä osana partiomenetelmää sekä tehdä päivän hyvä työ ja kokoontua kanssamme yhteisille iltanuotioille? 

Jos vastasit kyllä, saatat olla yksi 25 uusmaalaisesta partiolaisesta, jotka suuntaavat heinäkuussa 2024 omakustanteisesti, mutteivat suunnittelematta Gilwell Parkiin Lontoon pohjoispuolelle. Matkan ajankohdaksi on alustavasti varattu 10.–15.7.2024. Matkan kokonaiskustannus (lentomatkat, siirtymiset kohdemaassa, majoitus, ja ohjelma) on noin 650–750 €. Matkasta maksetaan ilmoittautumisen jälkeen 140 € ja loput kahdessa erässä kevään 2024 aikana (so. 2.4. ja 6.6.2024). Ilmoittautumismaksua ei palauteta, mutta paikan voi "myydä" toiselle halukkaalle matkan osallistujalle niin kauan, kun nimenvaihdokset ovat mahdollisia lentolippuihin ja muihin varauksiin.
 
Lisätietoja:
Matkan johtajana toimii Terhi Kanniainen (matkan johtaja, matkavaraukset) ja muina staabin jäseninä  Tarja "Tuikku" Seppälä (osallistujat), Nina "Ninnu" Leino ja Miia Pulkkinen (ohjelma) ja Timo Karkola (tiedotus). Staabin sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@partio.fi. Ole rohkeasti yhteydessä staabiin, jos jokin asia mietityttää!

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset 7.1.2024 mennessä. Mikäli sinulla on pulmia ilmoittautumisen kanssa, ole yhteydessä piiritoimistoon osoitteeseen uusimaa@partio.fi/puh. 09 8865 1400.

Tutustu ennen ilmoittautumista huolella matkan osallistumis- ja peruutusehtoihin.

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Tapahtuma, Hygienia, Hyvä olla, Ruoka

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa