PP – etäkokousten työkalut ja elävöittäminen sekä some-työkalut

Lippukunnan tai piirin luottamushenkilö, haluatko ottaa varmemmin haltuusi Office365 sovelluksen työkalut? Haluatko käyttää mm Teamsia etäkokoustamisen tai -kouluttamisen välineenä. Ehkä tahdot luoda omat tiimit, jonka alle jaat pienempiä kanavia esim. kurssivartioille omin käyttö-oikeuksin? Tahtoisitko osallistaa etäosallistujia aiempaa enemmän lukuisten verkkotyökalujen avulla? Jakamalla osallistujia esimerkiksi pienryhmähuoneisiin Teamsissa? Nyt tähän on luvassa koulutusta. Samalla pääset kertaamaan vinkit sosiaalisen median kanavista, jotka ovat etäaikana korostuneen tärkeitä esimerkiksi lippukunnille.

Koulutus on suunnattu lippukuntien johtajistolle sekä piirin luottamushenkilöille ja kouluttajille. Koulutukset tallennetaan, joten jos olet estynyt osallistumasta - niin ilmoittaudu mukaan ja katso tallenne myöhemmin. Koulutuksen linkki toimitetaan ilmoittautuneille.

Koulutus alkaa 14.00 ja päättyy 17.30. 

Tapahtumalla on käytössä Helppo Tulla -tunnus eli valmius huomioida osallistujien tarpeet seuraavien osa-alueiden osalta: Hyvä olla, katsomus, digitaalinen saavutettavuus, markkinointi ja ilmoittautuminen sekä raha.
Lisätietoa Helppo Tulla tunnuksesta 

Hinta: 0€
Järjestäjä: Koulutus
Lisätietoja: Petri Patronen etunimi.sukunimi@partio.fi
VIP: 23.2.