PäPa Talvisemma


Talvisemma 25.1. lauantaina

Talviseminaari tarjoaa jokaiselle partiossa toimivalle johtajalle tärkeitä työkaluja ja vinkkejä omaan hyvinvointiin vapaaehtoisena ja muiden hyvinvoinnista huolehtimiseen harrastaessa sekä muita ajankohtaisia aiheita.

Päiväsemma järjestetään Arcadassa, Arabianrannassa vain kuuden kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Paikalle pääset helposti fillarilla, ratikalla 8, useilla bussilinjoilla ja säästä riippuen latuja pitkin.

Tapahtuma on päivän mittainen ja sen aikana on tarjolla mukavat murkinat! Varaathan aikaa osallistua. Samalla on helppo hoitaa oman oman ryhmän, johtajiston, toimikunnan tai staabin kanssa nopsia asioita kuntoon vuoden aluksi sekä moikkailla tuttuja samassa ruokapöydässä!
Tapahtuma on Pääkaupunkiseudun Partiolaisten jäsenille (luottiksille tai lippukuntien aikuisille) osallistujille maksuton tilaisuus. (Ilmoittautuneille, jotka jättävät saapumatta lähetämme laskun toteutuneista kuluista.)

HUOM! Ilmoittautuessasi valitse lomakkeelta myös työpajat, joihin haluaisit päivän aikana osallistua. Valitse itsellesi mieluisimmat työpajat merkitsemällä ne numeroin tärkeysjärjestyksessä yhdestä viiteen (1-5). Työpajojen tarkat kuvaukset löydät piirin tapahtumakalenterista.

Voit tutustua tapahtumaan myös Facebookissa.