J-SP Vipellys -22

Mikä ihmeen Vipellys?

Järvi-Suomen Partiolaiset järjestää ensimmäistä kertaa tarpojille ja samoajille suunnatun viestintäteemaisen kaupunkiseikkailun. Kaksipäiväisessä tapahtumassa tutustutaan siihen, mitä viestinnällä tarkoitetaan, miksi viestintä on tärkeää ja kuinka viestitään. Viestintään perehdytään toiminnan kautta ja voi olla, että pääset tapahtumassa kokeilemaan, mitä Some-postauksen tai lehtijutun tekeminen vaatii.

Tapahtuman osallistujamäärä on rajattu, mukaan mahtuu 30 nopeinta. Tapahtuman hinta on 45 euroa osallistujalta, joka laskutetaan lippukunnittain. Ilmoittautuminen päättyy, kun paikat on täytetty tai viimeistään 15.9.

lmoittaudu rohkeasti mukaan, joko yksin tai kaverin kanssa!

Lisätietoja saat Rosariinalta, rosariina.suhonen@partio.fi. 


Majoittuminen

Kauempaa saapuville osallistujille on majoitus Retkeilymaja Virkkulassa, jota ylläpitää Kuopion Steinerkoulu (os. Asemakatu 3, 70110 Kuopio). Majoitus maksaa 15 e/hlö. Lähistöllä asuvat voivat halutessaan osallistua tapahtumaan päivätapahtumana lauantaina ja sunnuntaina ja majoittua kotona.

Aikataulu

Tapahtuma alkaa lauantaina klo 13 ja yhteinen ohjelma päätyy n. klo 21, jonka jälkeen kotona majoittuvat voivat siirtyä kotiin yöpymään. Ohjelma jatkuu sunnuntaina klo 9.00. Tapahtuma päättyy klo 14. Lopulliset tarkat aikataulut ilmoitetaan osallistujille lähetettävässä osallistujakirjeessä.

Saapuminen

Tapahtuma järjestetään Kuopion keskusta-alueella. Suosittelemme julkisten kulkuvälineiden käyttämistä saapumiseen. Majoitus sijaitsee alle 500 metrin päässä linja-auto- ja rautatieasemilta. Tapahtumassa ei ole erillistä pysäköintimahdollisuutta, vaan tulee käyttää julkisia pysäköintipaikkoja.

Ruokailut

Tapahtumassa tarjotaan lauantaina lounas, välipala, päivällinen sekä iltapala. Sunnuntaina aamiainen tarjotaan majoittujille ja lounas kaikille.

Huoltajat

Tapahtumassa on koko ajan paikalla yli 18-vuotiaita johtajia. Lippukunnassa voidaan harkita, tarvitsevatko osallistujat mukaan tuttua johtajaa. Mikäli johtaja haluaa lähteä mukaan tapahtumaan ja tulee tekijäksi, ei häneltä veloiteta osallistumismaksua. Tällöin täytyy olla käytettävissä tapahtuman ajan ja osallistua myös mahdollisiin pieniin pestitehtäviin. Majoitus on myös tässä tapauksessa maksullinen. Jos johtaja on tulossa tekijäksi, pitää hänen ilmoittautua ja kirjoittaa ilmoittautumisen lisätietoihin, että on tulossa tekijäksi.

Helppo tulla –tunnuksen osiot:

Hyvä olla, Ruoka, Lepo ja yöpyminen, Hygienia, Katsomus, Lääkitys ja ensiapu

Lue lisää Helppo tulla -tunnuksesta: https://www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/tapahtumien-saavutettavuus/helppo-tulla-tunnus/