J-SP Nuoren mielen ensiapu -koulutus II/2023

Nuoren mielen ensiapu - mielenterveysosaamista lasten ja nuorten kohtaamiseen 

Nuoren mielen ensiapu -kurssi on tarkoitettu 7–18-vuotiaiden lasten ja nuorten kanssa toimiville henkilöille. Koulutuksessa käsitellään lasten ja nuorten yleisimpiä mielenterveyteen liittyviä ongelmia ja ilmiöitä. Tällä kurssilla mietimme asioita yhdessä partion näkökulmasta keskustellen.

Tavoitteet
Koulutuksen tavoitteena on löytää tapoja, joilla voidaan vahvistaa lasten ja nuorten mielen hyvinvointia. Kurssilla pyrimme parantamaan mielenterveysongelmien varhaista tunnistamista ja niiden puheeksi ottamista sekä partion aikuisten valmiuksia tarjota tukea ja apua mielen hyvinvointiin.

Koulutuksen toteutus

Koulutus on suoritettu hyväksytysti, kun osallistuja: Kirjautuu koulutuksen verkkoympäristöön (Moodle) ja tekee siellä ennakkotehtävän 13.9.2023 klo 23.59 mennessä. Ennakkotehtävän ja Moodleen kirjautumisen ohjeistus toimitetaan osallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä. Osallistuu lähiosioihin Jyväskylässä 16. ja 17.9.2023. Lähiosioihin ei ole korvaavia tehtäviä, eikä niihin voi osallistua etänä. Suorittaa hyväksytysti neljä (4) verkkotehtävää lähiosuuksien aikana. Tehtävien tekoon varataan aikaa lähiosuuksilla. Kurssi päättyy lähiosuuksiin, ja kurssitodistukset jaetaan paikan päällä. Koulutus ei tarjoa majoitusta.

Koulutuksen hinta on 62 euroa.

Viimeinen ilmoittautumispäivä 31.8.2023

Kouluttajana toimii Emil Lauronen (emil.lauronen@partio.fi).

Jos teille tulee jotain kysymyksiä koulutukseen liittyen, olkaa yhteydessä Joniin (joni.heikkinen@partio.fi).

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Koulutus, Hyvä olla, Ruoka

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa