J-SP Nuoren mielen ensiapu -koulutus I/2023


Miten ottaa puheeksi nuoresta heräävä huoli? Miten sanoittaa epävarmuutta lapsen hyvinvoinnista? Mistä etsiä apua? Tule parantamaan taitojasi mielen hyvinvointiin liittyvien asioiden käsittelyssä!

Nuoren mielen ensiapu - mielenterveysosaamista lasten ja nuorten kohtaamiseen 

Nuoren mielen ensiapu -kurssi on tarkoitettu 7–18-vuotiaiden lasten ja nuorten kanssa toimiville henkilöille. Koulutuksessa käsitellään lasten ja nuorten yleisimpiä mielenterveyteen liittyviä ongelmia ja ilmiöitä. Tällä kurssilla mietimme asioita yhdessä partion näkökulmasta keskustellen.

Tavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on löytää tapoja, joilla voidaan vahvistaa lasten ja nuorten mielen hyvinvointia. Kurssilla pyrimme parantamaan mielenterveysongelmien varhaista tunnistamista ja niiden puheeksi ottamista sekä partion aikuisten valmiuksia tarjota tukea ja apua mielen hyvinvointiin. 

Koulutuksen toteutus

Kurssiin kuuluu yksi etäopetuspäivä 18.3. Opetuspäivään osallistuminen on välttämätöntä kurssin suorittamiseksi. Koulutuspäivän lisäksi kurssilaiset tekevät itsenäisesti tehtäviä Moodlessa.


Koulutuksen hinta on 20 €.

Ilmoittautumisaika kurssille päättyy 15.12.2022

KOULUTUKSESSA ON VIELÄ PAIKKOJA JÄLJELLÄ! LAITA JONILLE VIESTIÄ, JOS HALUAT MUKAAN! 28.2. ON EHDOTON VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ!

Jos teille tulee jotain kysymyksiä koulutukseen liittyen, olkaa yhteydessä Joniin (joni.heikkinen@partio.fi).

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Koulutus, Hyvä olla, Ruoka

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa