J-SP Luotsin koulutus

Luotsikoulutus

Järvi-Suomen Partiolaiset järjestää Luotsikoulutuksen verkossa toteutettuna viitenä tiistai-iltana, kuuden viikon aikana 22.10.2019 alkaen ja päättyen 26.11.2019.  Kurssi suoritetaan Moodle -ympäristössä ja etäluentona, yksi aihekokonaisuus kerrallaan.

Luotsikoulutus on tarkoitettu lippukunnan luotseille tai luotseiksi aikoville, jotka toimivat luotsin tehtävissä Tarpoja-, Samoaja- tai Vaeltaja-ikäkaudessa. Luotsikoulutus antaa valmiuksia ohjata 12–22-vuotiaita nuoria ja näiden ryhmien vertaisjohtajia. Koulutus antaa valmiuksia tukea nuoria vertaisjohtajia suunnittelemaan ja johtamaan partiomaista toimintaa. Oppija saa valmiuksia ymmärtää nuoren kehitysvaiheita ja saa käytännön vaihtoehtoja erilaisten nuorten kanssa toimimiseen.

Kurssille kannattaa ilmoittautua 6.10.2019 mennessä,jolloin pääsee vaikuttamaan kurssin sisältöön ennakkoon. Ilmoittautua voi toki myös myöhemminkin. Koulutuksiin osallistuville lähetetään tarkempi koulutuskirje, noin viikkoa ennen koulutuksen alkamista, jossa kerrotaan Moodle-toimintaympäristössä toimisesta ja etäluentoihin osallistumisesta.

Koulutuksen tarjoushinta syksylle 2019 on 0 €. Rahalla saa Luotsikoulutuksen verkossa, 6 kappaletta verkkoluentoja ja Moodletehtäviä ja valmiuksia toimia lippukunnassa Luotsin tehtävissä.

Lisätietoa koulutuksesta antaa vastaava koulutusohjaaja Lasse Pikkarainen, lasse.pikkarainen@partio.fipuh 040-849783.