J-SP Kolina 2/19

Kolina 2/19 22.-24.3.2019 

Viikonlopun aikana järjestetään koulutusta lippukuntatoimijoille. Kaikille löytyy omat teemansa! Olit sitten uusi johtokolmikon jäsen tai vanha lippukuntatoimija. Paikkana toimii Seurakuntaopiston Pieksämäen kampus. Viikonloppuna jatkuvat Pj-Pk 1/2019 ja JV- korttikoulutus. 

Koulutusviikonlopuista vastaavat: 

Jonna “Jonttu” Karppanen jonna.karppanen@partio.fi ja Kirsi ”Kipa” Könönen kirsi.kononen@partio.fi

Viimeinen ilmoittautumispäivä koulutuksiin: 3.3.2019

Lippukuntapäivä I/2019 23.-24.3.2019 

Lippukuntapäivä on tarkoitettu nimensä mukaisesti lippukuntatoimijoille. Tällä kertaa lippukuntapäivässä aihepiireinä ovat muun muassa lippukunnan talous, kuksa osaajat sekä moninaisuus partiossa. Johtajahuoltoa ja verkostoitumista unohtamatta! 

Miksi: Pienillä koulutuksilla suurta apua lippukunnan arjen tueksi. 

Kenelle: Lippukunnanjohtajille sekä pesti- ja ohjelmajohtajille ja lippukunnanhallitus pestissä toimiville tai pesteihin aikoville. 

Hinta: 40€ 

Johtokolmikon koulutus I/2019 22.-24.3.2019 

Johtokolmikon koulutus on tarkoitettu lippukunnanjohtajalle sekä pesti- ja ohjelmajohtajalle. Koulutuksen tavoitteena on opastaa osallistuja lippukunnan arjen hoitamiseen lippukunnan-, pesti tai ohjelmajohtajan näkökulmassa. Lippukunnanjohtajalle koulutus tarjoaa apua hallintoon ja taloudenhoitoon sekä antaa perustietoa aikuisten johtamisesta ja ohjaamisesta. Pestijohtajalle koulutus tarjoaa eväitä pestaamiseen ja lippukunnan aikuisten johtamiseen. Ohjelmajohtajalle koulutus tarjoaa eväitä lippukunnan partio-ohjelman ohjaamiseen. Koulutuksiin kuuluu käytännön harjoitteita tilanteista, joihin lippukunnan-, ohjelma-, tai pestijohtaja voi joutua. 

Miksi: Lippukunnan arkea on helpompaa hoitaa, jos on saanut koulutusta sen hoitamiseen 

Kenelle: Lippukunnanjohtajille sekä pesti- ja ohjelmajohtajille tai pesteihin aikoville. 

Hinta: 45€ 

Ryhmänohjaajakoulutus (ROK) I/2019 22.-24.3.2019 ja 8.-10.11.2019 

Ryhmänohjaajakoulutus on tarkoitettu samoaja ikäisille nuorille, jotka vetävät tai suunnittelevat vetävänsä ryhmää. Kurssilla opetellaan muun muassa ryhmän ohjaamista ja johtamista partiomenetelmää hyödyntäen sekä toiminnan suunnittelua ryhmän ja lippukunnan näkökulmasta. Ja tietenkään ei pidä unohtaa verkostoitumista ja kurssin tarjoamia elämyksiä! 

Miksi: Nuoren on vaikea ottaa vastuuta ilman hyviä eväitä johtajuuteen. 

Kenelle: Samoaja ikäisille ryhmän ohjaamista aloittaville tai jo ryhmiä ohjaaville.

Hinta: 90€

Koulutukset järjestetään yhteisvoimin Seurakuntaopiston kanssa.