J-SP Explo yhteiskyyti reitti2 Joensuusta

Samoaja, lähde mukaan Samoajaexploon, vain samoajille tarkoitettuun partiotapahtumaan!

Samoajaexplo järjestetään Riihimäellä 18-20.10. lisätietoa tapahtumasta ja ohjeet ilmoittautumiseen täältä https://www.partio.fi/nyt/explo/.

Järvi-Suomen Partiolaiset järjestää edestakaisen yhteiskyydin piirin halki, yhteisenä määränpäänä Riihimäki ja huikea partioviikonloppu.

Reitti 1. kulkee Kajaanista Kuopion ja Jyväskylän kautta Riihimäelle. Reitti 2. kulkee taas Joensuusta Varkauden ja Mikkelin kautta määränpäähän Riihimäelle. 

Molemmille reiteille mahtuu 49 tapahtumaan osallistuvaa Samoajaa tai samoajaluotsia. Ehtona kyytiin nosemiselle on, että osallistuu Explo-tapahtumaan. 
Edestakaisen matkan hina on 25 euroa nousitpa kyytiin mistä kaupungista tahansa.

Aikataulu:
Reitti 1: Lähtö Kajaanista klo 12.00. Kyytiin voi nousta Iisalmesta, Lapinlahdelta, Kuopiosta, Suonenjoelta ja Jyväskylästä. 

Reitti 2: Lähtö Joensuusta klo 14.00. Kyytiin voi nousta Varkaudesta, Joroisista, Mikkelistä ja Mäntyharjulta.

Matkan varrelta kyytiin nouseminen ei ole mahdollista. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi aikataulu sähköpostiin lähempänä tapahtumaa. Ilmoittautuminen tapahtumaan JA yhteiskuljetukseen päättyy sunnuntaina 23.9. Huomioithan, että tapahtumaan on erillinen ilmoittautuminen ja osallistumismaksu, lisätietoa explon sivuilla. Kyytiin mahtuu vain 49 henkilöä joten ole nopea! HUOM! Vain huoltaja tai muu täysi-ikäinen henkilö voi ilmoittaa alaikäisen partiolaisen tapahtumaan.

Ota myös seurantaan instagramissa @samoajaexplo ja seuraa explon kuumimpia kuulumisia!