HP Talviretkeilykurssi, Hopeakettu- PERUTTU

HUOM. Kurssi on peruttu

Talviretkeilyn ei tarvitse olla peikko, jota vieroksua! Se kuitenkin vaatii retkeilijältä enemmän kuin muut vuodenajat, joten kurssilla perehdymme toimimiseen talvisessa metsämaastossa. Keskiössä on luonnollisesti pukeutuminen, liikkuminen talvella sekä yöpyminen ulkona viileissä olosuhteissa. Lisäksi tutustumme muihin talviretkeilyn erityisnikseihin! Lähde siis tutustumaan talviretkeilyyn turvallisesti osaavien kouluttajien johdolla!

Osallistujalta edellytetään perusretkeilytaitoja ennen kurssille tulemista. Kurssilla myös hiihdetään lumitilanteen salliessa, joten kaikilla osallistujilla tulee olla mahdollisuus ottaa sukset mukaan. Osallistujana tarvitset talviretkeilyvarusteet mukaan lukien talvimakuupussin. Sini- ja hopeakettukurssit käytyäsi olet suorittanut erätaitojen peruskurssin ja saat kurssitodistuksen ja -merkin.

Kurssin toteutuminen vaatii lunta, joten vara-ajankohtana sille on 5.-7.3. Mahdolliseen varaviikonloppuun turvautumisesta ilmoitetaan viimeistään 2 viikkoa ennen kurssiajankohtaa.

Kurssinjohtaja: Harri Halmejärvi, harri.halmejarvi@partio.fi


Koulutuksen hinta on 52 €
Koulutukseen voi ilmoittautua 1.12.2020-11.1.2021.