Votomaraton 2020 johtaja tai johtajapari

Votomaraton on Järvi-Suomen Partiolaisten perinteinen tapahtuma, jonka ideana on ottaa 24:n tunnin aikana 24 valokuvaa 24:stä eri aiheesta. Seuraava Votomaraton on syksyllä 2020. Tapahtumaan odotetaan 100-150 osallistujaa. Voton kohderyhmänä ovat samoajat ja sitä vanhemmat partiolaiset sekä ei-vielä-partiolaiset. Nyt tapahtumalle etsitään johtajaa tai johtajaparia! Votomaratonin johtajana pääset johtamaan yhden syksyn odotetuimmista partiotapahtumista. Tapahtuman johtajana pestaat itsellesi tarvittavat tekijät ja vastaat staabin eli johtoryhmän kanssa tapahtuman ennakkojärjestelyistä, tapahtumaviikonlopusta sekä projektin päättämisestä. Pääset siis mm. päättämään Votomaratonin teemasta ja kuvausaiheista sekä nauttimaan Votomaraton-fiiliksestä paikan päällä. Voit hakea pestiin yksin tai parin kanssa. Mikäli parijohtajuus kiinnostaa, mutta sinulla ei valmiiksi ole johtajaparia, jonka kanssa hakea pestiä, ilmoitathan siitä hakemuksessa: katsotaan, josko sinulle löytyisi johtajapari, jonka kanssa johtaa vuoden 2020 Votomaraton. Pestissä tukenasi ovat kasvatusryhmän johtajat Siiri Niinivirta ja Reetta Suonpää, sekä toimistolla kasvatuskoordinaattori Joni Heikkinen.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestiä hakiessa olisi hyvä olla jo vähän kokemusta partiotapahtuman (kuten vaikka lippukunnan retken tai kisojen) järjestämisestä. Etenkin kokemus isomman tapahtuman järjestämisestä katsotaan eduksi. Lisäksi tarvitset intoa ja taitoa innostaa myös muita mukaan tapahtuman tekemiseen. Kokemus ja ymmärrys valokuvaamisesta voi olla pestissä eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on oma motivaatio tehdä ja johtaa muita tekemään vuoden 2020 Votomaraton.

Lisätiedot

Kysyttävää? Ota yhteyttä kasvatusryhmän puheenjohtajaan Siiriin (siiri.niinivirta@partio.fi). Myös kasvatusministeri Reetalta ja kasvatuskoordinaattori Jonilta saa lisätietoja pestistä ja tapahtumasta.

Täytä hakemus