Operaatiokymppi, Kimara 2024

Haemme Operaatiokymppejä (2–4 kpl) vastaamaan Kimara 2024 -piirileirin ns. hermokeskuksen määrittelystä ja operoinnista. Kympit toimivat tiiviinä tiiminä, jota Operaatiomestari johtaa. Pestiä voi hakea myös yksin.

Pääset osaksi Rakennuttamisen ja logistiikan ryhmää, joka vastaa Kimaralla rakennuttamisesta, tavaralogistiikasta ja leirinaikaisen operaatiokeskuksen sekä palvelukeskuksen toiminnasta mukaan lukien näihin tarvittavien prosessien ja työkalujen suunnittelusta sekä toteutuksesta. Toimimme yhdessä Palvelun osa-alueen kanssa ja tavoitteemme on tuottaa kaikkien aikojen parasta leiripalvelua.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Tehtävät ja vastuut:

Yhdessä Palvelun osa-alueen kanssa tuotamme kaikkien aikojen parasta leiripalvelua ja pääset rakentamaan Kimaran “hermokeskuksena” toimivan Operaatiokeskuksen palveluita leirin aikana. Lisäksi tehtäviisi kuuluu tikettityökalun (jira) ylläpito yhdessä muun tiimisi kanssa niin leirin aikana.

Pestin aikana tarjottava tuki:

Kympit toimivat tiiminä, jota Operaatiomestari johtaa. Sovitte yhdessä tehtävien jakamisesta tarkoituksenmukaisesti ja tasaisesti, sekä mahdollisista aikatauluttamisista ja tuuraamisista.

Lisäksi sinulla on tukenasi rautaisen osaamisen omaava koko palveluiden organisaatio. Ryhmän rakennuttamis- ja logistiikkapäälliköt omaava kokemusta niin rakennuttamisesta kuin logistiikasta sekä operaatiokeskuksesta, joten pestiesimiehinäsi me autamme sinua onnistumaan!

Pestin kesto ja ajankäyttö:

Pesti alkaa keväällä 2024 ja päättyy leirin jälkeen elokuussa 2024.

Ennen leiriä pesti vaatii kuukausittaista ajankäyttöä (n. 1 h/kk) ja kokouksiin osallistumista (n. 1 krt/kk). Vähintään ensimmäinen tutustumiskokous on tarkoitus järjestää lähitoteutuksena, jonka jälkeen kokoustaminen painottuu ensisijaisesti etätoteutuksiin. Onneksi pääsemme viettämään myös live-seminaareja, joissa saamme nauttia toistemme seurasta kokonaisia viikonloppuja!

Odotamme, että operaatiokymppinä sitoudut osallistumaan rakennusleiriin vähän ennen leiriä ja purkuleiriin mahdollisuuksien mukaan. Leirin aikana varmistamme kaikille vapaita päiviä leiristä nauttimiseen.

Pestissä tarvittavat taidot ja aiempi kokemus

Toivomme kokemusta leirien toteuttamisesta, vahvaa delegointi kykyä sekä paineensietokykyä. Kokemus projekteista sekä operatiivisesta toiminnasta on eduksi eikä kokemus Jirasta tai vastaavasta työkalusta ainakaan haittaa. Myös Evon leirialueen tuntemus katsotaan eduksi.

Tässä pestissä aiempi partiokokemus auttaa, mutta ei ole välttämätöntä.

Lisätiedot

Kuulemme mielellämme aikaisemmista kokemuksistasi ja omista toteutuksistasi eri leireillä!

Lisätietoja:

Anne Juutinen, Rakennuttamis- ja logistiikkapäällikkö

anne.juutinen@partio.fi, p. 0400 678 109

Mika Honkanen, Rakennuttamis- ja logistiikkapäällikkö

mika.honkanen@partio.fi, p. 040 517 0050

Täytä hakemus