Johtajatulet 2023: Vaeltajaohjelmapäällikkö

Sykkiikö sydämesi ohjelmakokonaisuuksille ja haluatko olla näköalapaikalla tekemässä Suomen parasta johtajuusseminaaria? Tule tekemään Suomen Partiolaisten viidensiä Johtajatulia!

Vaeltajaohjelmapäällikkö vastaa erityisesti vaeltajille suunnatun ohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta. Suurin osa vaeltajien ohjelmaa on samaa kuin aikuisillakin. Jotain erityistä kuitenkin järjestetään, mutta mitä se voisi olla? Vaeltajaohjelmapäällikkö nostaa johtajatulien tarjonnasta erityisesti vaeltajille sopivia kokonaisuuksia ja osallistuu kohderyhmälle suunnatun viestintämateriaalin suunnitteluun ja tuottamiseen.

Pestissä teet yhteistyötä osa-alueen sisällä sekä organisaation sisäisten että ulkoisten rajapintojen kanssa koordinoiden omalta osaltasi Johtajatulien ohjelmakokonaisuuden toteutumista.

Vastuualueet:

  • vaeltajaohjelma

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Vastuullasi on Johtajatulien vaeltajille suunnatun ohjelman organisointi sekä käytännön toteutuksen johtaminen. Haluatko alaisia? Voit pestata itsellesi vaeltajaohjelmatiimin.

Aiemmasta partioprojektiosaamisesta on hyötyä pestissä toimimisessa. Ideointikyky ja luovuus ovat eduksi tässä pestissä.

Projekti tehdään pääsääntöisesti paikkariippumattomasti etänä itse tapahtumaa lukuun ottamatta, joten hae rohkeasti mukaan asuinpaikastasi riippumatta.

Pestin hoitaminen vaati aikaa vaihtelevasti n. 1-3 tuntia viikossa sisältäen itsenäistä työskentelyä, osa-alueen kokoukset sekä ryhmän omat kokoukset

Lisätiedot

Pesti alkaa heti ja päättyy 31.10.2023. Päälliköt toimivat pestissään raportoinnin valmistumiseen asti.

Kiinnostuitko? Mikäli jäi avoimia kysymyksiä, niin jutellaan tarkemmin. Lisätietoja antaa ohjelmajohtaja Mari Elisa "Mekki" Kuusniemi (mekki@vesikot.net ja WhatsApp: 0503062313).

Täytä hakemus