Johtajatulet 2023: Kahvilapäällikkö

Kahvilapäällikkönä ideoit, suunnittelet ja valmistelet yhdessä Kokemuksen osa-alueen kanssa Johtajatulien kahvilapalvelut. Millaisia kahviloita tapahtuma kaipaa ja mitä niissä tarjotaan? Kahvila on monesti ollut olennainen osa Johtajatulien vapaa-ajan viettoa ja koonnut keskustelemaan päivän aiheista. Yhdessä tiimisi kanssa pyrit tekemään ensi Johtajatulille sen hitorian parhaat ja kohtaamisia aiheuttavilmat kahvilat.

Kahvilapäällikkö miettii kahvilan kokonaisuuden: rakenteet, tunnelmat, tarjottavat, hinnoittelun, määrät ja tarvittavan tiimin kahvilaa toteuttamaan.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Ideointikyky ja luovuus ovat eduksi tässä pestissä. Hallitset kahvilan menekkilaskelmat ja pysyt perillä maksujärjestelmistä.

Aiemmasta partioprojektiosaamisesta, projektiosaamisesta yleensäkin on hyötyä pestissä toimimisessa.

Projekti tehdään pääsääntöisesti paikkariippumattomasti etänä itse tapahtumaa lukuun ottamatta, joten hae rohkeasti mukaan asuinpaikastasi riippumatta.

Pestin hoitaminen vaati aikaa vaihtelevasti n. 3-5 tuntia viikossa sisältäen itsenäistä työskentelyä, osa-alueen kokoukset sekä ryhmän omat kokoukset.

Lisätiedot

Voit hakea pestiä yksin tai parina yhdessä toisen hakijan kanssa. Mainitse hakemuksen Lisätiedot-kentässä mahdollisesta tiedossasi olevasta parista.   

Pesti alkaa heti ja päättyy 31.10.2023.?Päälliköt toimivat pestissään raportoinnin valmistumiseen asti. 

Kiinnostuitko? Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja? Heini Jokinen 050-4059424, heini.jokinen@partio.fi ja Lasse Roiha 050-5506982 lasse.roiha@partio.fi  

Täytä hakemus