Johtajatulet 2023: Alueen visuaalisesta ilmeestä vastaava päällikkö

Johtajatulet muistetaan myös näyttävästä ja tunnelmallisesta valaistuksesta ja tapahtuman symboliikkaa käyttävästä koristelusta. Pestissä ideoit ja suunnittelet tapahtuma-alueen visuaaliset elementit. Missä ja miten näkyy Johtajatulien graafinen ilme ja millainen valaistus alueelle tällä kertaa toteutetaan?

Voit hakea pestiä yksin tai parina yhdessä toisen hakijan kanssa. Mainitse hakemuksen Lisätiedot-kentässä mahdollisesta tiedossasi olevasta parista.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Sinulla on ideoita miten luoda tunnelmallinen ilme tapahtuma-alueelle. Osaat käyttää hahmottaa suuren tapahtuman ja syksyisen pimeyden asettamat vaatimukset ja mahdollisuudet.

Aiemmasta partioprojektiosaamisesta, projektiosaamisesta yleensäkin tai alan kokemuksesta on hyötyä pestissä toimimisessa.

Projekti tehdään pääsääntöisesti paikkariippumattomasti etänä itse tapahtumaa lukuun ottamatta, joten hae rohkeasti mukaan asuinpaikastasi riippumatta.

Pestin hoitaminen vaati aikaa vaihtelevasti n. 3-5 tuntia viikossa sisältäen itsenäistä työskentelyä, osa-alueen kokoukset sekä ryhmän omat kokoukset.

Lisätiedot

 

Pesti alkaa heti ja päättyy 31.10.2023.?Päälliköt toimivat pestissään raportoinnin valmistumiseen asti. 

Kiinnostuitko? Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja Heini Jokinen 050-4059424, heini.jokinen@partio.fi ja Lasse Roiha 050-5506982 lasse.roiha@partio.fi 

Täytä hakemus