J-SP:n koulutusjaoston puheenjohtaja / pari

Haemme piirin koulutusjaoston puheenjohtajaa ja tai puheenjohtajaparia. Voit hakea pestiä yksin tai puheenjohtaja parisi kanssa. Pyydämme kuitenkin kumpaakin hakijaa hakemaan pestiä itsenäisesti.

Puheenjohtaja tai puheenjohtaja pari vastaa yhdessä vapaaehtois toiminnanalan ministerin, ryhmän ryhmän puheenjohtajan ja vastaavan koulutusohjaajan kanssa, piirin koulutuksien suunnittelusta, kehittämisestä ja toteuttamisesta.

Apunasi pestissäsi on myös muut piirin koulutusohjaajat, koulutusjaoston jäsenet, partiotoimistot ja vapaaehtoitoimiinanalan muut luottikset.

Jaoston puheenjohtajuuden ja koulutuksien suunnittelun, kehittämisen ja toteutuksen lisäksi tehtäviin kuuluvat myös, jaoston edustaminen vapaaehtoituenryhmässä (ryhmän pj kokouksissa), yhteyden pito muiden partiopiirien ja SP:n koulutusryhmiin.

Tehtävän hoitaminen vaatii työskentelyä viikoittain, jopa usemapia tunteja ja noin 8 viikonloppua vuoden aikana. Parijohtajuus vähentää jonkinverran viikoittain käytettäviä tunteja. Pestikeskustelun yhteydessä ajankäyttökin tarkentuu.

Pestissä aloittavalle / aloittaville järjestetään mentorointia ja muuta koulutusta, jonka avulla pestin hoitamisen voi aloittaa.

Kaikki määräaikaan mennessä pestiä hakeneet haastatellaan ja valinnat tehdään vasta haastatteluiden jälkeen eli sinun ei tarvitse olla sana seppo, kun haet pestiä.

Ilmoita kuitenkin pestiä hakiessa, että oletko kuitenkin kiinnostunut toimimaan koulutusjaostossa, jos sinua ei valita puheenjohtajaksi.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Partiojohtaja peruskoulutuksen suorittaiminen, Ko-Gista tai koulutusohjaajakoulutuksesta on pestissä toimimisessa suuri hyöty. Puheenjohtajalta edellytämme myös partion koulutuskartan tuntemista ja aikaisempaa kouluttaja kokemusta.

Lisätiedot

Lisätietoa pestistä, voi kysellä väistyvältä puheenjohtaja Lasse Pikkaraiselta lasse.pikkariainen@partio.fi (puh. 040-8249783) tai vapaaehtoisryhmän puheenjohtajalta Elina Kinnuselta, elina.kinnunen@partio.fi

Täytä hakemus