J-SP Viestintäryhmän jäsen

Oletko innokas oppimaan avoimin mielin uutta viestinnästä ja markkinoinnista? Oletko kenties hankkinut jo kokemusta esimerkiksi lippukuntaviestinnästä? Kaipaatko pestiä, jota voit tehdä silloin kun se omaan elämäntilanteeseesi sopii?

Tule Järvi-Suomen Partiolaisten viestintäryhmään!

Viestintäryhmä ylläpitää piirin viestintäkanavia, joita ovat sosiaalinen media (Instagram, Facebook, Linkedin), verkkojulkaisu (Liplatus) ja uutiskirjeet (Partioposti 15 vuotta täyttäneille jäsenille, Johtolanka johtokolmikoille, Luottisposti piirin vapaaehtoisille ja Huoltajaposti huoltajille). Lisäksi täydennämme piirin valokuvapankkiin tuoretta materiaalia aina, kun kuvaajamme ovat sellaista tuottaneet.


Viestinnän toiminnanalan perimmäinen tarkoitus on tukea lippukuntia viestinnän keinoin, ja järjestämmekin ajoittain koulutusta tai työpajoja lippukunnille.

Tällä hetkellä viestintäryhmässä on noin 10 jäsentä, joista kullakin on omat vahvuus- ja vastuualueet: on sosiaalisen median konkareita, valokuvauksen taitajia, näppissormia verrytteleviä kielen keinojen taitajia, näiden yhdistelmiä ja monia muita.


Tulisiko sinusta vahvistus joukkoomme?

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Me viestintäryhmässä emme vaadi tai oleta kaiken osaamista ja sisäistämistä jo valmiiksi – päinvastoin. Laajat tukiverkostomme mahdollistavat kouluttautumisen ja oman osaamisen kehittämisen pestin aikana niin, että jokaisella on mahdollisuus kehittää ja ylläpitää taitojaan.

Voit hakea, jos viestintä tai jokin sen osa-alueista (sosiaalinen media, valokuvaaminen, kirjoittaminen, markkinointi) kiinnostaa sinua ja haluat oppia lisää. Kokemus esimerkiksi lippukuntaviestinnästä tai muualta partiomaailmasta on plussaa, mutta kuten mainittu, kokematonkin pärjää joukossamme.

Perehdytämme ja koulutamme kaikki tekijät viestintäryhmän toimintatapoihin ja varmistamme, että joukkoomme on helppo tulla – oli viestintäkokemusta sitten 0 tai 15 vuotta.

Viestintäryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa noin 1,5 tunnin verran Teamsin välityksellä. Kuukausikokouksiin osallistuminen ei ole pakollista, vaan jokaisen tilanne ja käytettävissä oleva aika kartoitetaan pestausvaiheessa. Teemme pestistä juuri sinulle ja elämäntilanteellesi sopivan, jotta aikaa jää muullekin, ja jotta voit todella nauttia pestistäsi.

Viestintäryhmän jäsenet osallistuvat partiopiirin luottamushenkilöiden yhteisiin seminaareihin. Piiri korvaa matkakulut seminaareihin ja muihin pestiin kuuluviin tapahtumiin edullisimman matkustustavan mukaan. Tapahtumiin osallistuminen on olennainen osa pestiä.

Lisätiedot

Kerrothan itsestäsi ja viestintätaustastasi hakemuksella vapaamuotoisesti. Olen hakemuksen jälkeen yhteydessä, joten kerrothan, miten toivot yhteydenoton tapahtuvan (sähköpostitse, puhelimitse vai Whatsappissa). 

Lisätietoja pestistä antaa viestintäministeri Emil Lauronen. 

Tavoitat minut sähköpostitse ja Teamsin välityksellä: emil.lauronen@partio.fi.  

Kysythän matalalla kynnyksellä, jos sinulla on kysyttävää tai jos mietit, olisikohan tämä pesti sinulle sopiva, tai voisiko pestiä räätälöidä sinun elämäntilanteeseesi sopivaksi. 


Lämpimästi tervetuloa mukaan J-SP:n viestintäryhmään! 

Täytä hakemus