J-SP Vaalitoimikunnan jäsen

Oletko luonteeltasi muita kannustava tyyppi, joka hahmottaa, mikä pesti sopii kellekin parhaiten? Ärsyttääkö, kun piirihallitukseen ei asetu ehdokkaita, vaikka tietäisit monta hyvää tyyppiä päättämään piirin asioista? Haluaisitko olla etsimässä tulevan piirihallituksen tekijöitä?

Vaalitoimikunnan jäsen toimii osana vaalitoimikuntaa. Toimikuntaan haetaan 3-5 jäsentä. Vaalitoimikunnan tehtävänä on etsiä piirihallitusehdokkaita, kannustaa partiolaisia asettumaan ehdolle Järvi-Suomen Partiolaisten piirihallitukseen 2022-2023 ja kertoa hallituspesteistä esimerkiksi piirin somessa. Vaalitoimikunta huolehtii myös vaalitenttien järjestämisestä. Piirinjohtajat pestaavat vaalitoimikunnan, mutta sen jälkeen ryhmältä toivotaan itsenäistä otetta tekemiseen. Vaalitoimikunta vastaa toiminnastaan piirihallitukselle.

Piirin syyskokouksessa 31.10.2021 valitaan piirihallitukseen piirin sääntöjen mukaisesti 4-6 hallituksen jäsentä. Erovuoroisina ovat tänä vuonna piirihallituksen vapaaehtoistuesta, partiokasvatuksesta, yhteiskuntasuhteista ja taloudesta sekä lippukuntatuesta vastaavat hallituksen jäsenet. Näiden lisäksi piirihallitukseen voidaan valita sääntöjen puitteissa 1-2 hallituksen jäsentä lisää.

Voit hakea pestiin yksin, parin tai valmiin ryhmän kanssa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Varsinaisia pestivaatimuksia ei ole. Innostus etsiä piirihallitusehdokkaita, rohkeus tarttua puhelimeen ja sinnikkyys jatkaa ehdokkaiden etsintää, vaikka heti ei tärppäisikään, katsotaan eduksi. Pestin pituus ei ole kovin pitkä, joten vaalitoimikunnalta odotetaan napakkuutta ja sitoutumista kesän ja syksyn 2021 ajaksi.

Lisätiedot

Piirinjohtaja Siiri Niinivirta, siiri.niinivirta(at)partio.fi, 050 4066289. pesti täytetään sopivien henkilöiden löytyessä.

Täytä hakemus