J-SP Perhepartiojaoston puheenjohtaja

Perhepartio on hyväksytty partion toimintamuodoksi, jee! Haluatko vaikuttaa siihen, miten perhepartiotoimintaa toteutetaan ja kehitetään Järvi-Suomessa? Tuu meille perhepartiojaoston puheenjohtajaksi eli perhepartiovastaavaksi!

Jaoston puheenjohtajana pestaat itsellesi työkavereiksi perhepartiojaoston, jonka tarkoituksena on tukea piirin lippukuntia perhepartiotoiminnan toteuttamisessa. Jaosto ohjaa lippukuntatoimijoita perhepartiotoiminnan käynnistämisessä, koordinoi perhepartion toteuttajien yhteistyötä ja muutenkin edistää perhepartion ilosanoman leviämistä Järvi-Suomessa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestiin ei ole erityisiä vaatimuksia, tärkeintä on että sinulla on into kehittää perhepartiotoimintaa piirin alueella. Pesti on aivan uusi, joten pääset myös vaikuttamaan pestikuvaukseen itse. Tukenasi pestissä on kasvatusryhmän puheenjohtaja ja piirin kasvatuskoordinaattori.

Oman jaoston toiminnan lisäksi osallistut piirin kasvatusryhmän Skype-kokouksiin noin kerran kuukaudessa sekä piirin luottistapahtumiin 2-5 kertaa vuodessa.

Lisätiedot

Mietitkö jotain? Kysy ihmeessä!

kasvatusryhmän puheenjohtaja Reetta Suonpää
kasvatuksesta vastaava hallituksen jäsen Laura Tiittanen

Täytä hakemus